Dance like your vagina's on fire

Ja men då har man kommit hem och jobbat en dag. Tillbaka till vardagen med andra ord.

Vad har vi haft för oss nere i Karlstad da?
Jo det ska jag berätta här för er.

- Fått middag lagad av Sofhie. Kom på fördelarna med att ha en kompis som pluggar till kock.
- Shoppat. Jag vet att jag inte skulle köpa något, men det va såå svårt att låta bli.. Dumma shopping sinne.
- Ätit mat och druckig Margaritas på Texas longhorn. Galet god mat!
- Sett Takida. Finns inte ord till vilken fantastisk kväll det va.
- Skapat ett drama om Emma och Magnus. Några fulla tjejer stod och pratade om dom efter takida. Vi tjuvlyssnade och skapade våran egen historia. Vi gillar iaf inte Magnus!
- Festat. Började med förfest och Rosa Pantern hos Sofhie, sedan blev det krogen och världens godaste drink, twisted mojito.
- Tagit kort på Sofhies toagolv. En klassiker!
- Blivit spåd av en kille på krogen. Hade dock inte tid att lyssna klart på vad han kom fram till. Dom spelade Summer of 69 så jag hade inte riktigt tid att lyssna va han hade att säga om mitt framtida liv.
- Skaffat en fake-boyfriend. Lång story kort, fake-boyfriend = bra att ha på krogen när man inte vill ha konstiga killar efter sig. Sofhies klasskompis Stefan fick ställa upp på det jobbet.
- Varit på efterfest och fått höra Kent - Utan dina andetag av en kille på gitarr.
- Legat still på samma ställe i 18 timmar. Det va Söndag. Jag behöver inte säga mer va?
- Fått burgare från MAX hemkört. Världens lyx.
- Sett 5 filmer på en dag. Japp, det var fortfarande Söndag..

















Bästa helgen på såå länge ♥


You only have one chance to be twenty four



Takida igår va såå bra! Dock lite besviken att dom inte spela några gamla låtar. Inte ens reason to cry kunde du kläma ur sig. Men jag är ändå nöjd. Det var en obeskrivlig kväll med underbara vänner och massa nytt roligt folk. Nu sitter vi och dricker lite vin, sen ska vi skaka rumpa i stora staden.

Hoppas ni har en lika fin helg som jag har. Vi hörs när jag kommer hem igen. Ta hand om er!
puss

I have been on a diet for two weeks and all i have lost is 14 days.

21 dagar har gått.

Och jag klarade det!!!

Jag är så jävla grym. 21 dagar utan godis, chisp, snacks osv. Eller, jag har faktiskt ätit nån pepparkaka på jobbet i sällskaps syfte. Men annars, nada!
Och det har gått jäkligt bra faktiskt. Är förvånad över hur "lätt" det varit.

3 veckor och minus 3,3 kg. Det är juh självklart inte bara för jag inte ätit godis, men ändå. Känns som en bra start. Men nu blir det en resa till Karlstad utan något som hellst förbud. Så lär väl komma hem med plus 4 kg istället. Men äsch, det få vi träna bort längre fram. Det är inte hela världen. Jag klarade det iaf.


I fell in love with you tonight

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på takida och känner mig nostalgisk.

Jag var 14-15 år när jag började lyssna på dom. Alltså låångt innan dom blev speciellt kända. Jag vet inte hur många gånger jag har sett dom på små scener, krogar och folkets hus.

Jag kommer ihåg på stadsfesten i Kramfors 2006, vi hade precis tagit studenten och livet lekte. Takida hade precis släppt sin första "riktiga" skiva, Make you breathe, och dom spelade nu på stora scenen. Jag och Emilie stod längst fram och sjöng med i varje låt. Och när dom kommer till reason to cry så lägger han sig ner. Så han ligger där på scen och sjunger hela låten. Helt jävla underbart.

Det finns så många av deras gamla låtar som är värda att nämnas, Old, Score, Tear It Up, Give Into Me (Ridin´ High Version), No Reason Why, Settle Down, A Point Of View, Killed By Train, och för att inte glömma deras, i mina ögon (öron?) största låt någonsin, Jaded. Eller Broken som den hette på den tiden.



Det finns så många minnen till deras musik. Människor man känt. Tårar man gårtit och skratt man skrattat. Även om jag inte lyssnar på dom så mycket nuförtiden så har dom en speciell plats i mitt musikhjärta.

Det ska bli så himla roligt att se dom igen på fredag, deras första spelning på turnén. Kan inte bli annat än magiskt. Och jag hoppas verkligen att dom spela mycket gamla låtar, för oss som visste vilka dom va innan Curly sue.


Settle Down

Don't Reach Out

Score

Falling Down

A forgotten photo from the past

Visst är det väl fantastiskt att bli taggad i en sånhär bild på fejjan..?



Skulle gissa på att det är åk 4-5-6. Och att jag då gick i 4an.
Härliga tider!

Wednesday - when, what day?!

Onsdag morgon. För mig är det nästan som Fredag, för idag är sista arbetsdagen innan jag får helg och åker till Karlstad! Så nu gör vi sista rycket.

Jaha, vad gjorde ni klockan 7 imorse da? Käkade frukost? Va på jobbet redan? Låg och sov?
Själv stod jag och tvätta mina sminkborstar. Kanske inte nått ja bruka göra klockan 7 på morron, men jag skulle ha fått det gjort innan vi åker så tänkte att det va lika bra och göra det på morgonen så dom hinner torka.

Ikväll har jag det jag gör, det ska tvättas, packas, städas och fixas. Så känner mig redan lite smått stressad eftersom jag ska stänga idag och är inte hemma förän vid 6 nån gång.

Nej, nu ska det jobbas.
Later folks!


Maybe she's born with it...uhh no...I'm pretty sure it's Fotoshop



This commercial isn't real, neither are society's standards of beauty.

Dom flesta ha nog redan sett den här, men den är så fantastiskt bra så jag känner att ja måste bara lägga ut den här.

Life's not a video game, you can't have an extra life or try again

Nått jag hatar att tänka på är "tänk om.." Tänk om jag hade gjort så. Eller tänk om jag inte gjort så? Gått åt andra hållet. Gjort andra val i livet. Tänk om.. Hur hade mitt liv sett ut? Hade saker och ting varit bättre? Sämre?

Jag verkligen hatar att tänka tanken tänk om.

För det spelar ingen roll hur mycket jag tänker på det. Jag kommer aldrig få veta.
Jag kommer aldrig veta hur mitt liv sett ut om jag gått åt andra hållet eller gjort andra val.

Så varför är det så svårt att sluta tänka tänk om..?

Boys are Whatever, Shoes are Forever

Just nu står jag inför två val i livet.
Antingen köper jag dessa skor.
Eller tar jag livet av mig.

Hur ska jag kunna leva ett liv utan dom här i min skosamling?



Om jag har nån hemlig beundrare där ute som vill göra mitt liv lite bättre. KÖP DOM ÅT MIG!
Finns hos Skona Mig, 499:-


Transformers Protect

Nått ni kanske inte vet om mig är att jag är en riktig sucker för transformers.

När jag var tillsammans med Robert så köpte han en skit snygg transformers tröja.
Och vad jag tjatade att jag ville ha den! Jag provade med allt, tjatade, smörade, mutade, bönade och bad på alla tänkbara sätt för att jag skulle få den. Men "Nej, det är min". Asshole tänkte jag då.

Nu när han skulle flytta kom han med en sak till mig. "jag såg den och tänkte att du skulle ha den". Och vad är det inte om världens snyggaste transformers tröja?!

Im in heaven. Tack Robbis. Jag ska aldrig ta av mig den.





Beautiful Monday

Jag har tagit hem en app med väckarklocka där man ska klara av olika mattetal innan man kan stänga av alarmet. Och gudarna ska veta att min hjärna kan för allt i världen inte klura ut va 45-28 är klockan 6 på morgonen.

Den fungerar tyvärr som med alla andra väckare, jag stänger av och sover några minuter till. Så inte tog jag mig upp något tidigare trots min matte insatts där på morgonen.

Men tillslut tog jag mig upp och pallrade mig iväg på jobbet.

Idag ska bästa Sophie trolla bort min utväxt. Känns skönt och va fin i håret innan Torsdag. Kan dock inte bestämma mig för om ja ska fortsätta vara ljus eller göra det mörkare. Känns som att jag vill vara ljus till sommarn. Men dä ä juh alltid roligt å prova nå nytt.. Få suga på den karamellen lite.



Köket

Efter tjat från alla olika håll och kanter kommer här några bilder på mitt kök. Jag hade tänkt vänta tills jag iaf ha köpt en lampskärm och strykt gardinerna.. Men ni få ha överseende med det så länge..









Ja, det är inte mer att visa än så just nu. Köksbordet är Ernas, så det ska köpas nytt framöver. Annars är det väl inte så mycket mer som fattas här. Föutom en lampskärm. Sen ska det väl förhoppningsvis upp nått på väggarna. Men jag är lite kräsen när det kommer till det. Så vi få se hur det bli med den saken.

Här har taket målats, nytt golv och nya tapeter. Sen har pappsen slagit igen en dörr som var bredvid köksbordet. Köket blev så mycket större och bättre utan den där dumma dörren.

The joy of living

Vilken fantastisk helg det varit. Spenderat massa tid med min fina bonusfamilj.

I fredags gick vi en sväng på stan, sen hem till Ernish å laga go mat och snacka skit till sent på kvällen. I lördags hade jag sovmorgon, sen på gymmet med Anna. Sen va både mammsen och mormor på besök.

Idag har jag oxå varit på gymmet, sen hem till Erna och snackat ännu mer skit och lagat mat och bara slappat. Påvägen hem tog jag en omväg och gick broarna runt. Riktigt skönt väder ute.




Nu ska jag hoppa in i duschen. Det behövs verkligen. Mitt hår lukta en blandning av svett och stekt lök. Jävligt sexigt asså!


Wordfeud

Jag har varit väldigt anti till detta spel då folk säger att man bli så enormt beroende av det. Och det är nått jag verkligen inte ha tid med just nu.

Men för att min kära mor skulle ha nån att spela med så gav jag det en chans..

Och jag säger då det, vilket jävla skit spel. Vad är det som är så roligt med det? Och hur fan kan man bli beroende? Så fort mamma ha lagt ett nytt ord känner jag bara neeeej, nu är det min tur att lägga ett. Ta första bästa, och absolut kortaste ord jag kan komma på och ber en bön att det ska dröja länge till mamma kommer med nästa ord.

Nu har jag gett det en chans, och det är absolut inget för mig.

Nu tar jag bort skiten. Kanske ska ge Angry Birds en chans iställe. Även det är ett spel som jag inte fattar hysterin med.


Every memory of walking out the front door

Hittade ett opublicerat inlägg på en bild som jag fixade till min pappa för ett tag sen.

Det är ett gammal kort över Åkroken där pappsen växte upp. Och där min ena farbror bor idag. Som ni ser var kortet skadat och väldigt blekt. Men med lite fantasi och massa hjälp av Photoshop så ordnade det till sig.

Sedan förstorade vi upp det så alla pappas syskon fick ett.



Fridays mys

Idag är det äntligen Fredag. Som jag har längtat. Hela veckan. Har stängt hela veckan, så idag ska jag sluta tidigare.

Förhoppningsvis kommer Ernish å Selma ner på stan. Så ska vi gå och fönstershoppa lite innan det bli mys middag. 

Annars blir helgen lugn, ska pallra mig till gymmet imorn. Sen få vi se vad som händer. Och nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, sen åker vi till Karlstad!



Dreaming of a living room

Sitter här och drömmer mig bort till ett vardagsrum. Mitt vardagsrum.

För just nu har jag faktiskt inget. Jag har inga tapeter. Ingen soffa. Inga tv-kanaler..

Men nu när jag kommit hem från Karlstad ska jag försöka få nån ordning på det. Jag saknar och kunna lägga mig i soffan och slappa framför tvn på kvällen.

Först ut blir att hitta tapeter, såklart. Sen övertala min kära far att han ska tapetsera nån dag. Sen leta soffa. Jag har hittat en av intresse men måste kolla på den "live" och provsitta och så.
Det blir nått åt det här hållet iaf..

Jag måste juh ha en bäddsoffa så Ernish å Bullish kan komma å hälsa på!
Och alla andra som vill övernatta hos mig. Såklart.

Sequoyah Prep School

Jag har hittat ett nytt band som jag fått dille på, Sequoyah Prep School. Så bra!

Favorit låten är Old #4.



Life gets hard, and life gets tough, but sometimes you gotta find,
a little bit of truth amongst all the lies, and know everything will be alright.
I know everything will be alright

Welcome home

Igår satt pappa upp hatthyllan i min hall, så nu är den äntligen helt klar.

Lite svårt att få bilder som visar hur den ser ut när det är 5 dörrar i hallen. Men det här är vad man ser när man kommer in, rakt fram är köket och sovrummet. Till höger ligger badrummet och till vänster vardagsrum.
Dörrarna in till sovrummet och badrummet ska fixas till en vacker dag. Dom ska bli vita. Såklart. Hatar dom där fula äckliga bruna dörrarna..
Storyn om min hatthylla.. Jag visste att jag ville ha en vit med korgar i, men dom som såg ut så var för långa och skulle inte få plats. Så köpte den här från ikea, målade den (okej, pappa målade) och köpte sedan egna korgar. Tog även bort den där stången då jag inte tycker det är så snyggt.

Ja, så nu vet ni hur det ser ut i min hall oxå.


Kan inte sägas nog ofta, men jag är så glad att jag har världens bästa och duktigaste pappa som gör så fint hemma hos mig 

Lite nytt

Nu har jag fixat en ny kategori här, "Min Lägenhet". Så där kommer alla inlägg och bilder på min fin fina lägenhet att hamna.
När jag ändå höll på så la jag in 2012 och alla månader. Är så sugen på att göra om min blogg. Men utan photoshop och med en icke fungerande dator så är det tyvärr svårt..

One for the team!

I lördags när jag bjussa på middag serverade jag skagenröra på en rostad till förrätt. Mest bara för att jag själv ha vare så jäkla sugen på det.

Igår när jag kom hem från Bodypumpen såg jag att det va lite skagenröra kvar.

Vad skulle jag göra? Jag kan inte slänga det. Och det håller juh inte huur länge som hellst.

Så den enda utväg jag fann var att äta upp det. På en gång. På en rostad.


Så va det problemet ur världen.

I know you didn't bring me out here to drown. So why am I 10 feet under and upside down?

Måndag igen.

Helgen har varit lugn. Städa lägenheten i Fredags, tränade i lördags och sedan bjöd jag Robert på avskedsmiddag Jag slog på stort och gjorde bacon-inlindad fläskfile som var fylld med vitlöksost och soltorkade tomater. Blev själv imponerad över min stora matlagningskunskap.

Söndan va ännu lugnare, tog två promenader i brist på annat att göra. Sen satt jag mest hemma och tyckte synd om mig själv..

Idag är det jobb som står på schemat. Sen bodypump.
Nu är det bara 9 dagar kvar på mitt gottisförbud, jag har alltså klarat 12 dagar. För en godisråtta som mig är det jäkligt bra gjort ska jag säga.

Det var allt jag hade på hjärtat för stunden. Hoppas ni får en fin dag.

People always leave

Nu är Robert påväg till Boden för att börja jobba som militär igen..

En del av mig vill bara skrika Åk inte, lämna mig inte här!

Men innerst inne vet jag att han redan har lämnat mig. Och hur mycket han än ångrar det han gjort så har han ändå gjort det.

Men varför vill jag bara lägga mig ner och dö 100 gånger om?!
This sucks.

Beach 2012

Lite goda tips och råd, från mig till er.


Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en
stor mage.

Är simning bra för figuren?
Tja, se på valar..

Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det ?
Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker?
Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av
det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

Är choklad osunt?
Är du tokig? Kakaobönor = bönor , och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa
'feel-good'-maten man kan få!!

Är det viktigt att vara i god form?
Rund är en form, så god som någon!


Old enough to know it's a mistake, young enough to not care

Dag nummer två ute i turistbyrån. Går galant det här.

Hemma går det inte lika galant.. Jag bli  t o k i g  på alla grejer som står överallt! Jag har nog en släng av städmani, jag verkligen hatar när det är stökigt och grejer ligger där dom inte ska vara.
Men pappa skulle göra klart vardagrummet imorgon, så då kan ja flytta in all skit dit. Eller göra klart och göra klart, han ha bara slitit ner all gammal tapet, spaklat och slipat.
Nån ny tapet lär inte komma upp på ett tag. Så jag får leve med historiens fulaste rum ett tag..

Annars känner jag mig mest ful, fet och blek nuförtiden. Och mitt hår ska vi inte prata om. Herregud va det se ut. Tro ja måste ringa min privat frisör nån dag och se om hon kan trolla bort min utväxt som känns som en halv meter lång.

Idag är dag nummer 9 utan godis. Går förvånansvärt bra. Men jag är äckligt sugen på nån god mat. Jag vet inte vad, men bara typ kött och klyftpotatis, lite bea sås eller tacos kanske. Men hur roligt är det och stå och laga fläskfille helt själv liksom? Inte så kul.

När jag ändå håller på att klaga kan jag även tillägga att jag saknar Ernie, bullish och grisen! Måste gå och hälsa på min lilla bonusfamilj snart.
Japp, då ha ni fått ett riktigt långt klagobrev. Känns det bättre nu? Nopp, inte det minsta.
Men what to do what to do. Bara hoppas att morgondagen känns bättre.

Och nej, jag har inte mens. Man få faktiskt vara på dåligt humör ändå!


Today's mistake

Ikväll är det tvätt- och disk dag. (thank you god for diskmaskin)

Så tänkte jag att när jag ändå är på gång så skulle ja passa på att byta sängkläderna. River ut dom gamla. Går och ska hämta rena. Och då inser jag mitt misstag..




Jag har ställt en hel hög med grejer från vardagsrummet framför garderoben.. Why god. Why?!
Usch vad less jag blir.. Bara börja flytta runt grejerna igen.

Revenge

Måste tipsa er om serien Revenge som har premiär imorgon (torsdag) klockan 21:00 på tv3. Jag har sett dom avsnitten som visats i USA redan, och den är bra.


Emily Thorne vet vad hon vill. Att glömma och förlåta är inte hennes melodi. När hon anländer till The Hamptons, semesterort för USA:s rika och berömda, är Louis Vuitton-handväskan fylld till brädden av kyligt planerad vedergällning. Nu ska de som förstörde hennes pappas liv och gjorde barndomen till ett helvete få betala. Likt den grekiska hämndgudinnan Nemesis väger och mäter Emily Thorne sina fienders gärningar för att sedan låta repressalierna fräta sönder deras liv.

De drabbade vet inte att Emily Thorne är kvinnan bakom allt. De vet inte att hon egentligen heter Amanda Clarke. Och de vet inte att det var hennes far de snärjde och satte i fängelse för terrorism. För dem är hon bara den förmögna, svala och vackra unga kvinnan som just flyttat in i området. Inte ens Thornes ärkefiende, Victoria Grayson - allmänt kallad The Queen of The Hamptons – anar något.


What's the english word for slarvmaja?

Låt mig presentera vad jag åstakommit idag:

- Jobbat
- Insett att jag tappat bort både mitt körkort och bankomatkort.
- Varit på stan med mamma
- Testat Sh´bam på gymmet. Skit roligt va det.
- Duschat.
- Hitta körkortet och bankomatkortet på det mest idiotiska stället.

Och nu mina vänner. Ska jag lägga mig i sängen och titta på en film. Imorgon ska jag vara ute i turistbyrån helt själv, hela dan, för första gången. Tur det inte är högsäsong.




Back to reality

Måndag igen.

Först arbete till klockan 5. Sen drog jag och Anna på ett Bodypump pass på golds. Så jävla duktig vi ä. Men det kändes att det va länge sen sist. Så nu jäklar måste vi hålla i det här. Imorn ska vi prova på nå nytt, Sh´bam. Nått dansliknande, kan tänka mig att det är lite som Zumba. Men det visar sig imorgon.

Och här har jag sett fram emot en dusch och bara lägga mig och somna till en film. Men nähä. Då ringer min kära far och vill måla taket i mitt vardagsrum imorgon. Så nu har jag det jag göra med att flytta ut alla grejer därifrån..


Maybe it ain't so bad

Ikväll har jag tagit ett premiärdopp i badkaret här hemma. Mycket härligt. I sådär 2 minuter.. Sen bli jag less. Vad gör man egentligen när man badar? Man ligger juh bara där å peta sig i naveln. Och så roligt är det juh inte.

Jag passade på att göra en hårinpackning efter det korta badet, så nu är mitt hår mjukt och skönt. Ska ta och lägga mig i sängen och kolla på en film nu tänkte ja.

Jag tro jag ska köpa mig en sånhär. Då kanske det bli roligare å bada?


Finns hos bla. Drytrend.

And I don't ever ever want to grow up

Idag sjunger vi med Taio Cruz, I got a hangover, wo-oh. Nä, så illa är det inte. Men det var riktigt roligt igår. Som vanligt när man går ut med alla dessa fina människor.

Imorse vakna ja vid 7, som vanligt när jag ha drucke.. Låg kvar i sängen å kollade på filmen horrible bosses, värdelös film btw. Sen somnade jag om och sov några timmar. Riktigt skönt med sovmorgon.

Nu har jag precis ätit lite bakis mat. Ingen pizza. Ingen kebab. Inte ens ett litet strips! Har jag lovat mig själv att inte äta nå onyttigt på 21 dagar så gäller det även idag.


Men frågan är om inte det här slår en pizza? Jag är inne i en riktigt avokado period igen. Och godast är det på en husman med lite peppar på.


Inte en vanlig fredag.

Godmorgon världen!

Det känns riktigt skönt med en ledig fredag idag. Har precis ätit lite frukost, nu ska jag bara dricka upp mitt te så ska jag pallra mig till gymmet med Anna.
Tredje dan utan götta, och det går förvånansvärt bra. Bara 19 dagar kvar..

Inatt drömde jag till och med att jag åt en kaka, jag va på nått café och alla andra fikade så då gjorde jag oxå det. Sen kom jag på att jag inte skulle äta sånt och blev jätte arg på mig själv. Haha, ja så kan det gå.

Nä, gymmet is calling my name.


Where you gonna sleep tonight?

Idag har bästa pappsen satt upp en hylla ovanför min säng. Och igår va bästa Lima här och hjälpte mig skruva ihop nattduksbordet. Jag har verkligen inte tålamod för sånt! Tur man ha snälla vänner som hjälper till ♥






Spegeln har han satt upp oxå, den är så fin, och passar verkligen i mitt fina sovrum.


Hyllkonsolerna kommer från Bloomingville.


Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på den där hyllan.. Känns inte helt 100 med det som står där nu, men det få stå kvar tills vidare.

Och idag är det precis 1 månad sen jag fick nycklarna hit. Tänk va min pappa gjort mycket på en månad.. Egentligen skulle han inte göra nått alls förän efter jul och nyår, men nu är 3 av 4 rum klar. Och det känns så skönt. Bara vardagsrummet kvar nu..


I don't want to pay for your mistakes

Idag är det nästan helg. Jobbar halv dag sen är det 3 dagars ledighet.
Efter jobbet ska jag släpa mitt feta arsle till gymmet med Anna som sällskap. Det är verkligen på tiden.

Och på lördag bli det lite partaj. Ska bli himlans trevligt.

Men nu ska ja jobba på sista timmen här.
Puss på er

One day i will walk over Abbey Road

Jag har en liten lista på saker jag vill göra innan jag dör. Där finns allt från att hoppa fallskärm till att mjölka en ko. Idag när jag tog på mig en av mina Beatles tröjor kom jag på en till sak som måste finnas med på listan.

Nått jag måste göra innan jag dör är att gå över Abbey Road, barfota. Precis som Paul McCartney.


Det börja bra..

Jaha, här ska man vara duktig och inte äta nå onyttigt på 21 dagar.

Så kommer jag hem. Och vad väntar där?

Jo min far och bror sitter och äter pizza!

Tro jag låser in mig på toaletten tills dom ä klar..


Smygbild på pizzor som inte äts i smyg!

I'm sweet, i'm sugar

21 dagar.

Jag ska försöka överleva 21 dagar utan socker, alltså kakor, godis, glass, chips osv.
21 dagar.
3 veckor.
504 timmar.

Eller nä, jag ska inte försöka. Jag ska göra det.


Don't you feel it too?

Nytt år, nya möjligheter.
Eller vad säger man?

Iår ska bli ett bra år. Det kan juh inte bli värre än 2011 iaf. Jag kör på samma nyårslöfte som förra året. Jag ska inte fylla 30. Det fungerar juh några år till så. Sen ska ja försöka bli av med det resterande överflödiga fettet. Och jag ska ha roligt. Så jävla roligt ska jag ha.

Det här kommer bli ett bra år. Det känner jag på mig.