Om du vill ha mej, nu kan du få mig så lätt.

10 år senare är den lika underbar och betyder lika mycket som den gjorde då ♥


Plötsligt händer det.

Låg i soffan och kolla på tv. Och helt plötsligt dök Robert Pattinson upp på Ellen DeGeneres show.
You made my day!


Broken Heroes

Jaha, då var det dax igen. Jag är förkyld för 764e gången iår. Typ. Så dagen ska spenderas i soffan eller framför datorn.
Crusingen va jätte rolig iaf. Såg fina bilar, träffa roligt folk och drack goda drinkar. Helt underbart ♥
Ska ta och lägga in lite bilder om det finns några värd å visa.

Nu ska jag käka nått och krypa ner i soffan.
Krya på dig Sandra.
Tack Tack.


Jobb veckan lång.

Den här veckan har det inte hänt mycket så har inte haft något att skriva om direkt. Har bara jobbat jobbat. Och det är jätte kul.  Ska snart ge mig iväg för en dag på Igelkotten.
Ikväll blir det sola med Erna och moster. Kanske man kan få liite färg till imorn. För imorn är det Cruising! Äntligen. Som jag har längtat. Och jag ber till gud att det bli bra väder. Vad som hellst bara det inte regnar. (eller snöar. Man vet aldrig)


På en Cruising för några år sedan.


Tillbringar dagen i garaget. Lite fix på C...

foto642 (MMS)

Tillbringar dagen i garaget. Lite fix på Chevan så den är fin till helgen!


1 år ♥

Idag är det ett år sedan vi förlovade oss på slottet i Stirling ♥




PF ikväll!

Idag har jag och Anna varit på Bodypump. Vi är så jävla duktiga! Men nånting säger mig att jag komma ha lite problem och gå imorn..
Nu ska jag göra mig nån middag. Har PF (pojkväns fritt) hela kvällen. Så jag tänker bara ligga i soffan och kolla på tjejfilmer och käka glass.

Hoppas ni får en mysig kväll ♥

Tripp till Härnösand

Härnösands dagen med mamma gick bra igår, vi shoppade loss på H&M (okej, jag shoppade), fikade i solen och bara hade det trevligt. Fick med mig lite smått å gott hem. Mer bra å ha kläder, en bikini och en söt klänning.



Nu ska jag gå ut på en promenad i det härliga vädret. Hoppas det bli mer värme och mindre regn framöver..


Skottland

För ett år sedan va vi påväg till Skottland nu.. Känns tråkigt att inte åka iår igen. Men vi har ändå varit där två år irad. Kan juh kanske va kul å se nå annat? Men tråkigt är det allt.









Utsikten från Stirling castle. Inveraray Castle. Oban. Utsikt över Tarbert.

Onsdag

Dax för en liten uppdatering igen kanske. Har jobbat måndag och tisdag. Och idag har jag och Anna varit och sola. Inte nog med det så va vi och träna oxå. Hurtbullar hey ho.
Imorgon ska jag och mamma åka till Härnösand en sväng. Ska bli trevligt. Annars händer det inte så mycket roligt.

Ska gå ut på en promenad nu innan solen försvinner.


Olin & The Moon




Choklad + blåbär

Ikväll har vi varit hemma hos mamma och pappa på middag. Och i vanlig ordning hade mamma en ny spännande choklad att provsmaka. Den här gången va det kexchoklad med blåbär.
Mycket god!


Tro jag ska göra en ny kategori med bara choklad inlägg, så mycket som jag skriver om (och äter) det..

Eurovision

Åh vad spännande det va igår! Jävla skit att han inte vann. Men vinnarlåten va faktiskt bra, men jag måste erkänna att jag visste inte ens att det fanns ett land som hette Azerbaijan. Tur det finns google.
Eftersom min pojkvän är så tråkig och inte ville titta med mig så fick jag en kväll med mina favorit killar, Ben & Jerry.


Favoriten

Bye long hair.

Japp, idag är det dax. Jag ska äntligen klippa mig. Hos en frisör. Jag bruka vara för lat (och kanske lite snål) annars och klippa det själv. Men nu inför sommarn ska det få sig en omgång.

Hoppas dom inte tar för mycket. Jag vill juh inte bli korthårig direkt..


Efter en dag i Sundsvall..

Såhär går det om man åker till Sundsvall och inte ska handla nått..







Kom visst hem med en himla massa grejer. 2 vanliga bas linnen, ett par leggings (varför går det alltid hål i alla leggings samtidigt?) två vanliga t-shirtar, en döö snygg Guns N Roses tröja, solglasögon, sololja och två par skor. Skorna va väl kanske lite onödiga. Men skopunkten ni vet. Så billigt att det nästan är gratis.
Har iaf haft en jätte trevlig dag. Och bäst av allt va nog att jag fick träffa söta Emilie och ännu sötare Ellen!

Nu är klockan mycket och tant Sandra måste sova. Imorgon är det åter till jobbet.
Godnatt söta ni.

Leva livet

Idag har jag och min arbetskompanjon Erna avsagt oss allt vad arbete heter. Istället ska vi åka till Sundsvall och fika. Ingen shopping (okej, liite kanske). Skönt och bara komma bort och göra nå annat en dag.
Det är då typiskt att det skulle regna idag a. Men men, sånt som händer.

Känner mig på allmänt super duper jätte bra humör idag ♥
Nu ska jag hoppa in i duschen och kleta på mig ett ansikte.


Mamina Hamam

Idag har jag gjort nått som jag aldrig gjort innan, men som jag absolut kommer göra igen. Vi har varit på Mamina Hamam, ett turkiskt bad.




Först fick vi ligga på ett stort marmor bord i en bastu ca 30 min, sen kom dom och skrubba oss. Va ganska äckligt när man såg all död hud som dom skrubbat bort. Efter det fick vi gå in i ett annat rum och få massage. Helt underbart!

Efter massagen gick vi till bastun och fick bli skummad. Dom tvättade till och med håret på oss. Sen va vi klar och fick sitta i ett relax rum och bara ta det lungt. Det tog ca 2,5 timme och nu känner jag mig som en ny människa. Ha nog aldrig varit såhär ren.
Och bäst av allt, nu när all död hud är borta får man en jämnare bränna. Nu håller jag bara en tumme att det bli fint väder snart så man kan sola.

Alla bilder kommer från deras hemsida.


Chocolate

Är hemma hos mamma och pappa och äter choklad..


Göttans!

Balkong Makeover.

Nu har vi äntligen tagit upp utemöblerna och börjat fixa på balkongen. Nu fattas bara lite sol så man faktiskt kan vara där ute. Och lite blommor i krukorna. Såklart.






Fiskben

Dagen till ära gjorde jag en fiskbensfläta. Väldigt enkelt, men vilken tid det ta och fläta mitt svall! Så den blev väldigt slarvig, men det är inte så noga när man jobba på dagis.