Life doesn't come with a remote, so if you don't like what you see get up and change it

Först jobba 6 väldigt långa och intensiva dagar. 2 fyllor, 1 ledig dag och nu jobba 5 dagar innan jag får helg. Sliten soldat med andra ord. Men jag skulle lätt göra om det. För vilken helg jag haft.
 
Vi satt hemma hos mig och drack i lördags, jag och Marcus skulle ta igen den vi missade på Fredan. Och jag tror nog vi drack ikapp gaanska bra. Sen bar det iväg ner till parken. Där hinkade vi cider, dansade på en parkbänk, kissade i buskar, skakade röv på fjortis discot och bäst av allt, träffade så mkt roligt folk!
 
Så nu är det bara ladda inför nästa helg. Men först en massa jobb och träning!

Let's get totally out of control tonight

Laxis igår var lika bra som alla andra laxisar. God mat, gott dricka och bästa sällskapet.
 
Jag han med 3 fester + parken och då var jag ändå hemma vid kl 1. Ibland är man effektiv minsann. Nu har jag snart överlevt den här jobb dagen oxå. Så är det bara skynda sig hem, duscha, göra mig vacker å sen bli det pizza med några söta små pöjkar. Så det är bara börja om.
 
 
Jessica hade svarta cigg, sjukt coola!
#Kännermigsom14

If plan A didn't work, Stay cool. The alphabet has 25 more letters

Äntligen Fredag, dagen vi väntat på i ett helt år. Fredag och Laxfestivalen. Vi har sålt biljetter här på jobbet och det har varit sjukt mycket folk. Men riktigt roligt när det händer lite.
 
Nånting säger mig att jag kommer va riktigt trött ikväll. Ska stressa iväg till Anna efter jobbet och käka middag. Sen börjar festen. Men det bli nog en tidig kväll, ska juh upp och jobba imorgon. Min roomie jobba oxå imorgon, så vi ska ta igen det vi missar imorgon kväll istället.
 
En annan sak med den här fredagen är att min älskade vapendragare på jobbet har gjort sin sista dag. Det känns såå tråkigt, tiden har gått alldeles för fort. Hur ska jag nu överleva dagarna utan fina Angelica? Får försöka hålla ut. Jag har juh ändå bara 1 månad kvar att jobba..
 
Nä, nu är det snart dax att stänga butiken och gå upp mot Anna.
Ha en trevlig kväll fina ni! ♥

Ett besök på Myregården

Eftersom det här är Angelicas sista vecka att jobba så va vi ut med henne och käka igår. Vi åkte ut till Resele på Myregården. Vi hade en trevlig kväll med god mat och gott sällskap.
 
En riktigt mysig restaurang som ligger precis vid älven. På helgerna har dom även en grillbuffé som är väldigt populär. Tror jag ska flörta till mig en middag där av min mamma och pappa nån helg i sommar..
 
Om ni inte har varit där innan så kan jag varmt rekommender er att åka dit. Vill man inte käka mat finns det massa gott fika oxå (ja vi provade det med..)
 
 











 
Kolla hemsidan för mer info.

When you're stressed you eat ice cream, cake, chocolate, and sweets. Why? Because stressed spelt backwards is desserts

Jag och Angelica har suttit och skrivit varsin Att-Göra-Innan-Helgen lista. För ihelgen är det Laxfestivalen och allt vad det innebär. Alkohol ska inhandlas, kläder ska väljas, lägenheten ska städas, ögonbrynen ska vaxat.. Ja, ni förstår hur resten av listan ser ut.
 
Så nu sitter vi här och är skit stressad och undrar hur faan vi ska hinna med allt. Man ska juh hinna med allt annat oxå, jobba, träna och sedan är det trollskoj på torsdag kväll. Sena kvällar hej hej.
 
Meen vi klagar inte. För om 3 dagar är det laxen och då är all stress glömd och livet leker ♥ Tills på lördag när man ska upp och jobba igen.. Men sen är det fest igen! Lovely summer.
 
Laxis -11

Your just like Mondays, nobody likes you.

1 vecka senare. Kanske dax att plita ner några ord. Har som vanligt inte så mycket att skriva meen. Nånting ska jag nog få ned.
 
Ha juh fått en ny roomie som bor hos mig. Riktigt roligt med sällskap. Sen att han är sjukt rolig och snäll som lagar mat och sånt till mig gör juh inte saken sämre.
 
Nä, nu ska jag avsluta här på jobbet, hem och käka. Sen bodypump. Lets go tjockis.
 
 
Lite random bilder från min telefon. Dä här ä väl vad jag haft för mig senaste tiden.
Roadtrip med Angelica. Drucke öl
Åkt på roadtrip till mormor och morfars stuga.
Sjösatt en båt och vare på boat trip.
Legat under roomies täcke och lyssna när han spelat gitarr.
 

Hearing yourself sing in the shower and wondering why the fuck you haven't made an album yet

Ibland undra jag hur många det är som duschar hos mig. Men sen kommer jag på att det är juh bara jag..


Don't hate me because I'm beautiful, hate me because your boyfriend thinks I am

I lördags efter jobbet låg jag hemma i soffan under en filt och kollade på One Tree Hill. Sen kom Stefan och övertalade mig och följa med på fest. Jag såg ett tillfälle att dränka alla mina sorger i alkohol så ja tänkte, what the hell. Spontana utgångar ä alltid bäst!
 
Vi åkte ut till hans kompisar och satt där och drack. Sen fick jag för mig att Sofhie som va hemma över helgen skulle komma dit. Så vi åkte in till långsele och hämtade henne och hennes kusiner. Sen iväg på krogen.
Sjukt rolig kväll!
 
Men nu är helgen över och åter till jobb. Har tagit ledigt torsdag och fredag så det bli skönt med kort vecka.

Here we are at the finish line

Har lyssnat på den låten här non-stop sen Angelica spelade den. Så underbar. Älskar texten. Rösten. Pianot. Allt. En riktig gråt låt.
 
 
When we learn how to fly,
We forget how to walk
When we learn how to sing
We don't wanna hear each other talk
When we know what we want
We forget what we need
When you find who you are
You forget about me 
Here we are at the finish line

Don't ask me why I'm treating you cold, im not. I just quit trying & expecting. I'm tired of getting my hopes up and being disappointed.

Har väl egentligen inte så mycket att skriva. Fredag kväll och jag sitter kvar på jobbet. Slutar om typ 30 minuter. Ska iväg å käka pizza med en kompis. Lr vad man nu ska kalla han. 
 
Imorn är det jobb igen. Fantastiskt.
 

Sick of crying. Tired of trying. Yes i'm smiling. But inside i'm dying

Tisdag och så va man tillbaka på jobbet igen. Va inte här igår för.. eller nä föresten. Ni behöver inte veta varför.
 
Hade en mysigt ledig helg iaf. Spenderade massa tid med min fina bonusfamilj. I Lördags va det Barnens dag och massa aktiviteter i stan och parken. Riktigt lyckat! I Söndags fyllde Ermin år det blev familjemiddag och fika. Jag bakade lite cupcakes och tog med a.
 

You say i changed ? No, I just stopped living my life your way

 
Älskar sommar och fina klänningar ♥

Somebody asked me if I knew you. A million memories flashed through my mind but I just smiled and said I used to

Solen skinner i Solle idag. Jag å Angelica sitter inne och surar för att vi måste jobba. Suger extra mycket eftersom alla turister verka va överallt utom här?
 
Så vi passade på att ta en gemensam lunch utanför huset. Vi beställde en hälsotallrik från den "nya" restaurangen Lime. Åh herregud va god den va. Både jag och Angelica va i himlen. Iaf mat himlen.
 

Baby, It's time to come out ♥

 
Idag är dagen med stort D. Dagen vi väntat på i 9 långa månader. Såklart är det bullens BF!
 
Så nu hoppas vi att du vill komma ut snart ♥

- A woman is helpless till her nail polish dries

Igår tog jag bort min franska manikyr och målade naglarna rosa. Typ jätte rosa.
 
Känns bra med lite färg såhär på sommarn.
 
Jag få ofta höra "undra hur dina naglar se ut utan nagellack" och här har ni. Den nakna sanningen
 
Typ.
 
Noll skärpa i bilden, men vafan. Såhär ser dom alltså ut. Som vilka naglar som hellst.
 
 

Always dress like you're going to see your worst enemy

Va nån som undrade vart min klänning som jag hade på midsommar kommer ifrån.
Svaret är kort och gott Gina. Skärpet är från Lindex.
 
 
 
 

Hit the gas and let's go lost on these ways

Jag och Angelica drog ut på en Road trip imorse med firmabilen. Dock bara till konsum och Campingen. Men ändå. Eftersom fröken Angelica inte ha nå körkort fick jag köra. Så vi sitter där å brumma på och helt plötsligt börja det rinna vatten på min fot. Å hur ofta får man en fot tvätt när man kör bil liksom. Så jag skriker. Ganska högt. Och då skriker Angelica för hon tror det bli nå fel på bilen och att den ska sprängas.
 
Haha, jag antar att det är en sånt ni-skulle-vara-med-moment.
 
 
Nuförtiden börja vi inte jobba förän klockan 9. Å herregud va skönt det är. Kliva upp, ta 1 timmes morgonpromenad, duscha, käka frukost och göra sig klar i lugn å ro.
 
Förstå dock inte hur det kan hinna bli ett sånt kaos i mitt sovrum på denna korta tid?

Dear god thank you for this beautiful life and forgive me if i don't love it enough

Igår fyllde min fina Erna hela 25 år. Och ingen bullish fick hon i födelsedagspresent. Envisa onge få ta och komma ut nu. ♥
Vi käkade middag ute med bonusfamiljen. Sen åkte vi hem till henne och fikade och snacka massa skit.
 
 
Fin dag med fina människor. Blir inte bättre än så.