Never tell me the sky's the limit when there are footprints on the moon

Jag lever.
 
Jag lovar.
 
Ville bara säga det.
 
Ska försöka plita ner nå mer vettigt nån dag. Det är lite mkt just nu. Men det kommer.
 
Ta hand om er sålänge ♥
 
Och ja, Kent och Bryan Adams va grymt!

I believe in music the way some people believe in fairy tales

Ikväll ska jag och Anna göra något som kommer bli helt magiskt. Vi ska till Sundsvall och se Kent och Bryan Adams. Alla som känner mig vet att det är som gjort för mig. Kents musik betyder världen för mig, och bryan adams summer of 69 har liksom alltid varit min låt.
 
Jag har sett Kent några gånger förut och jag är helt övertygad om att det kommer bli lika fantastiskt som alla andra gånger. Den känslan Kent kan förmedla är obeskrivlig. Man kommer gå därifrån med känslan av att allt kommer bli bra, man är inte ensam.
 
När dom spelar 747 som avslut, "det är den där låten om flygplanen" och alla bara skriker. Men sedan kommer dom ut igen. "Det finns bara en kvar att spela, och det vet ni". Och dom avslutar med en av deras bästa låtar, Mannen i den vita hatten. När man tror att den håller på att ta slut så kommer dom där extra verserna som dom bara kör live.
 
"Du sa: Vi följs väl åt till himlen men gör det bästa av vår tid. Och jag hör klockorna som ringer för världens äldsta raggningsreplik. Du sa: Älskling vi ska alla en gång dö" 
 
 
Den känslan kan fan rädda liv.
 
 

Hello August, be good to me okay?

Tänka sig att det redan är Augusti. Vart har sommaren tagit vägen? Iofs har jag jobbat hela sommaren så där har jag väl svaret på min fråga. Men nu har jag bara två veckor kvar att jobba. Sen lite semester innan jag ger mig ut på nya äventyr.
 
Nu har jag snart avklarat en till arbetsdag, ska iväg och handla lite sen hem och käka. Orkar inte träna idag så bli nog bara en promenad. Min roomie åker till Urkult ikväll så ja har ingen som tvingar iväg mig = jag kommer ligga i soffan och kolla på One Tree Hill hela kvällen. Men det får man göra ibland!
 
Imorgon är det fredag och jag jobbar halvdag sen ska jag och Anna göra nått vi väntat länge på ♥