Never alone always alone

Hallå där ute. Har absolut inge vettigt alls att säga. Ska snart sticka till Ernie och käka tacos, sen trollskoj. Annars händer det inte så mkt. Ska hoppa in i duschen nu. Hade.


Making the movies jealous

Jag verkligen älskar det här klippet! Så underbart, vet inte hur många gånger jag sett det. Man bli så glad ♥


Even heroes have the right to bleed.

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva här.. Bara skriva ner all skit för att få ut det.
Men det kan jag inte. Jag vill inte ha erat "men lilla gumman". Jag vill inte att folk ska börja snacka om saker dom inte vet något om. Låt det bara va. Jag orka inte gå runt och vara glad när jag egentligen inte är det.


Nu ska jag låtsas att den här dagen inte finns. Jag tänker lägga mig i soffan och kolla på TV hela jävla dagen.


Det sa bara pang!

Hej världen. Har ni det bra? Jag ligger hemma hos Erna just nu. Dricker liter cider och smider planer inför kvällen. Vi tänkte väl dricka lite och sedan bege oss mot crusingen i Ramsele. Så det bli nog kul!

Igårkväll hade vi vinkväll här hos Erna, va riktigt roligt. Vi drack, käkade mat, snackade strunt och drack mer vin. Sen kom Ernies ragg med vän, vi spelade lite "jag har aldrig" och drack lite drinkar. Vi hade super skoj och skrattade gott och allt mellan himel och jord. Vid halv 3 hade jag pallrat mig hem för att sova några timmar..
Halv 8 imorse va det bara att ta sig upp igen för att åka till Åsele för att gå på marknaden. Då va man en sliten soldat. Så nu är det bara att börja om.

Nu vet ni vad jag haft för mig den senaste tiden. Hoppas ni har det lika bra som jag har.
Puss på er.

Love is in the air



Stort grattis till Anna & Billy som förlovade sig igår ♥


Middag till Robbis

Igår försökte jag ragga pluspoäng hos min pojkvän genom och laga middag till han. Middagen avnjöts sedan på ballen. Jag vet inte hur det gick med pluspoängen, men maten blev god iaf!






Nu är du väl stolt mamma! Att jag ställer mig och koka potatis, helt frivilligt!

Min Fredag.

Just nu:
Slappar framför datorn med FB och bloggar.
Har: Ätit gröt till frukost och tränat.
Ska: Duscha, fixa lunch, göra mig iordning för vinkväll.
Humör: Glad antar jag?
Äter: Nått gott till lunch hoppas jag..
Dricker: Vatten
Bästa: Vinkväll med fina tjejer ikväll ♥
Sämsta: Våran lägenhet!!
Väder: Moln. Moln. Moln.


Grillning 9 Juli

Nu ha jag fått tillbaka min kamera så slänger upp lite bilder från i Lördags när vi va och grilla.

 



 







 


14 Juli

Idag är det Torsdag, vilket betyder att Robbis bara jobbar en ynka dag till innan han är ledig i två hela veckor. Mys! Nån som vill slå vad om att han kommer spendera mer tid med sin traktor än med mig? Hoppas att vi kan hitta på nått roligt iaf.

Igår så slog jag på stort och storstädade heeela lägenheten. Till och med balkongen! Jisses vad rent å fint det ä här nu! Sen tyckte jag att jag va värd lite fika, så jag och Erna stack till Nina för våran obligatoriska snacka-skit-mys-fika-kväll. Alltid lika trevligt.
Och ikväll blir det Trollskoj igen. Härliga sommar ♥


Somewhere over the rainbow

Igår när jag och Ernie tog en promenad såg vi inte en, utan två regnbågar. Mycket vackert.





Och idag regnar det.. Sitter och rulla tummarna tills det slutat så ja kan pallra mig in till stan och träffa min kära mor å far.

Underbar helg.

Hej gullpluttar ♥
Hoppas eran helg varit lika bra som min. I fredags fyllde Ernies lillebror 20, så vi va där och käkade tårta. I brist på annat att göra så raggde vi upp Anna och drog till Kramfors. Handla lite på Dollar och sedan den obligatoriska sylos-rullen.
På kvällen blev det film och gotta med Ernie.

Sedan blev det lördag och det va äntligen dax för att träffa en liten del av släkten och grilla hos mamms & papps. En riktigt lyckad kväll med mycket god mat och många skratt.
Duktig som jag är så glömde jag kameran hemma hos mamma å pappa, så ni få vänta lite om ni vill se nå bilder.

 
Jag och Robbis hade roligt iaf ♥

Grillning!

Nu ska jag äntligen få åka hem till mamma och pappa och grilla ♥


Jag slog på stort och lockade håret idag. 

Ha en fin lördagkväll.

Laugh your ass off

Tycker det behövs mer humor i världen ♥


Lördagsmys

Klockan är inte ens 11, och jag har klivit upp, kokat gröt, ätit, varit och tränat, gått på bolage, å handlat på ICA. Effektiv tjej! Robbis är dock inte lika effektiv. Han ligger och sover än han ♥

Ikväll blir det äntligen grillning hos mamma och pappa. Ska ta och hoppa in i duschen nu innan det bli dax för nån lunch.
Hoppas ni får en underbar Lördag.


Kjolen

Oftast när jag använder den här kjolen är det nån som fråga vart jag köpt den. Så nu tänker Sandra leka Kenza och berätta det för er. En gång för alla!
(inte för att jag är less på frågan eller så, utan bara för att jag är så himla snäll idag)

Den kommer från Primark, köpte den när vi va i skottland förra året. För sisådär 70-80 kr.

  

Njuter av sommaren

Det blev en hel dag med Erna idag, Nina dissade oss och våran fika. Så jag och Ernie tog en sväng på Konsum och köpte lite gott, sen låg vi hemma hos henne och käkade jordgubbar i solen. Efter nån timme i solen gick vi till konsum igen och köpte lite tillbehör för en sallad. Sen käkade vi och fixa till oss lite, tog en promenad ner till parken och kollade på Trollskoj.
En helt underbar dag med andra ord. Kan man göra annat än älska sommarn?

 




Sommarlunch när den är som bäst.




Husman med keso och avokado på. Och lite peppar.
Underbart!


Sunny Day

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund. Sen bli det en sväng till optikern och en fika med Erniie och Nina. Igen ja. Vad ska man säga? Vi gilla fika!

Hoppas att ja hinner med ett bad oxå. Känner för att åka hem till mamma och pappa oxå, är så jävla less på den här skit lägenheten där det inte finns nån jävla glädje alls.
Men på Lördag, då ska jag dit och grilla! Som jag längtar.

Pappa har lovat att vi ska göra egna grillspett som vi gjorde för 5 år sen. Det har han lovat varje sommar. Och nu äntligen bli det av!




2006 års grillning. Här hade jag precis tagit studenten. Hungrig se jag ut och vara a?

Nej, solen is calling my name. Late folks.


Dejt på Väst Nyland

Eftersom jag va varit borta i hela 5 dagar så va ja tvungen och boka in en dejt med söta Erna och bästa moster för att uppdatera mig om vad jag missat när jag varit bortrest. Det visade sig inte vara så mycket jag hade missat. Men vi hade en mysig kväll med gott fika.


Hemmagjord paj, direkt från påse!





Sådär Erna och Nina, ä ni nöjd med min uppdatering nu? Få jag gå och lägga mig?
Nu har ni lite nytt att läsa iaf!

On the road again

Jaha, då va man hemma igen da. Kom hem i måndags och det känns faktiskt skit tråkigt! Vi har haft jätte roligt i Karlstad. Vi ha vare ute å käkat, drucke öl, shoppat, skakat rumpa, varit på bio (bad teacher, Skit bra!) och skrattat. Oj vad vi har skrattat. Är så glad att jag och Anna passade på att åka. Och det gick jätte bra att köra ner och hem. Vi åkte bara fel en gång.. Vi trodde gpsen försökte lura oss, så vi lyssnade inte på den. Självklart så lurade den oss inte så vi åkte väl sisådär 1,5 mil åt fel hål. Gpsen fick senare namnet Yvonne. En bitsk liten dam med PMS problem.
"Gör om rutt"









 
Fler bilder finns på fejjan.

Tack till världens bästa Anna & Sofhie för en helt underbar helg ♥