Te & OC

Jobbat. Städat. Diskat.

Nu ska fröken lägga sig i soffan med en kopp te och kolla på lite OC innan hon ska sova.
Börjar 9 imorgon, ska bli såå skönt med sovmorgon.

Te på ballen en skön sommarkväll.
Saknar redan sommaren..

 


Ernas Blogg

Några timmar senare och jag är klar med Ernies blogg! Eftersom den är låst kan ni inte gå in och titta hur den blev. Men här kommer en liten bild.


Så nu hoppas jag att fröken tänker ta tag i sitt bloggande oxå!
Jag förväntar mig minst 3 inlägg om dagen Ernie.


It's always monday

Då var helgen slut och ännu en ny vecka. Idag har jag redan hunnit jobba och sedan varit och tränat. Och klockan är inte ens tre. Ibland ä man effektiv.

Jag ska jobba resten av veckan oxå. Så det är roligt. Typiskt bara att Robbis jobbar kväll den här veckan. Meen, det är sånt man får ta. Jag ha juh alla söta barn och gosa med!

Ikväll ska jag försöka göra klart Ernies blogg. Sen få vi se vad som händer.


Hårbollen

Vi har en inneboende just nu. Det är lilla Tyson som flyttat in för ett tag. Nu har han varit borta ett tag, så jag gick och leta. Och såklart låg han i garberoben! Men det är tur jag ha nån som vaktar mina klänningar... (och hårar ner dom...)


Torsdag

Idag har jag jobbat i en förskoleklass för första gången. Och det gick riktigt bra, 25 nya barn som jag ska försöka lära mig namnen på... Tur att jag är en riktig fena på det där med att lära mig nya namn.

Efter jobbet gick och Anna och tränade. (Vi är så jäävla duktig!!) Men det blev ganska lungt, den här jävla träningsvärken biter sig fast i min stjärt och mina ben.

Nu ska jag gå och steka lite pannkaka till min fina kille som snart kommer hem från jobbet ♥


Ont, det gör ont..

Den som säger att det är skönt med träningsvärk kan juh ta sig i röven!!
Den personen känner inte smärtan i min kropp just nu. Vill bara lägga mig ner och dö.

Men lix förbannat va jag och Anna på gymmet imorse. Så nu hoppas jag att det där med att träna bort träningsvärken verkligen fungerar. Annars vet jag inte hur jag ska kunna ta mig upp ur sängen imorn..

Vampire Diaries

Idag är det den 24 Augusti vilket betyder att andra säsongen av Vampire Diaries släpps på DVD! Gissa om jag är sugen på att klicka hem den.. Men jag ha lovat Robbis att inte handla mer på ett tag nu..

Men en liten DVD-box kan juh inte skada. Han tycker juh faktiskt oxå att det är en av världens bästa serier.
Jag få nog smöra lite när han komma hem!

 


Promenad.

Jag tog mig en liten promenad i det fina vädret. Det va så skönt ute så jag gick, och gick och gick. Och helt plötsligt hade jag gått 1 mil. Så nu känner jag mig nöjd!


Längtar bort

Nu när hösten börja närma sig bli jag såå sugen på att åka bort. Bara ta en sista minuten till nå varmt ställe. Bara sola, bada, dricka goda drinkar, sola och bada.. Inte bli det bättre av att typ alla jag känner är utomlands just nu heller.
Problemet är bara att min kära sambo inte är så förtjust i det där med att sola och bada. Och det är juh han jag vill åka med ♥


Underbara Måndag

Okej, nu överderv jag kanske lite. Men det bli juh som man gör det, så lika bra och göra det bästa av dagen!
Jag är "ledig" idag, så ha nyss varit och tränat med Anna. Ska hoppa in i duschen snart sen bli det lunch och en sväng på arbetsförmedlingen.
Det är min underbara måndag det.

Han juh inte med allt på min att-göra lista från förra veckan. Så jag få väl fortsätta med det sen..
* Fixa Ernies blogg (Hade mitt PS funkat som det ska skulle det va lätt fixat..)
* Städa garderoben (Städar jag inte jämt denna jävla garderob?!)
* Sortera bilder på datorn (Näästan klart!)
* Rensa klart alla dessa blåbär (Nu är det rödvinär som ska rensas..)
* Se X antal avsnitt av OC (1½ säsong kvar..)

Ha en fortsatt underbar Måndag fina ni!

Nada Surf



Älskar Älskar Nada Surf. Det här måste vara deras absolut bäst låt.
Älskar Älskar den!

Always Love, Hate will get you every time.
Always Love even when you want to fight ♥

En lördag i garaget..

Hejsan hoppsan. Nu ha det gått nå dar sen jag skrev igen. Har jobbat hela veckan så har inte haft så mycket roligt att berätta. Igår hade jag och Robbis en heldag i garaget. Vi (mest robbis) polerade, vaxade, bytte olja, bytte luftfilter, dammsugade, torkade rutorn och dammade insidan av bilen. Så nu glänser lilla pärlan.

Sen blev vi bjuden på gomidda av hans päron. Dom slog på stort och gjorde planka. Så gott!


It's raining..

Regn, regn och åter regn.. Igår efter jobbet satt jag kvar 1 timme för att jag inte ville gå hem i spöregnet. Som tur va så fick jag skjuts sen. Men idag ska inte regnet få stoppa mig från att gå hem. Idag tar jag bilen!

Jag börjar inte förän kl 9, så tänkte försöka diska undan lite och greja på här hemma innan det är dax att bege sig. Ska bara äta upp min frulle först. Ha kommit in i en riktig te period igen. Måste vara för att det börja närma sig hösten. Men det är juh så mysigt och sitta i soffan under en filt med en kopp varm te.

Nej, nu ska jag krypa ur morgonrocken och ta på mig nå kläder. Sen off to work.

Bra start på veckan

Ikväll har jag och Ernie varit hos Nina och inspekterat hennes nya sovrum som vi hjälpt till att måla. Det blev verkligen super fint. (min å ernies målning va i världsklass) När vi tittat på sovrummet i ca 1,5 minut blev det fika och skitsnack. Alltid trevligt.




Visst är det en fin tapet? Som att ligga på en sommaräng som min kära vän ernie sa.

Paj & Muffins

Inte nog med att vi fick 4 liter blåbär av min mamma, ihelgen va vi hemma i Graninge och plockade 15 liter till..
Nu undra ni säker vad vi ska med nästan 20 liter blåbär till. Och ja, det undra jag med..

Tanten ovanför fick ca 5 liter för det ville hon ha. Sedan gick vi och frågade pensionärerna under oss om dom vill ha lite. Så dom fick 1,5 liter oxå. Nu ska vi för första gången i våra liv göra sylt och saft. Vi få väl se hur det kommer gå..

Sen har tant Sandra bakat såklart. Det ha hunnit bli både en paj och muffins. Kom på fika nån dag gott folk.








Söndagsångest

Åh va segt det känns med Söndag idag.. Har haft en sån bra helg. Vill inte att den redan ska ta slut. Men men, åter till vardagen och jobb. Ska jobba hela veckan så det är roligt. Nått som inte är roligt är att Robbis jobba kväll hela veckan. Vilket betyder att vi ses på fredag igen..

Så iveckan ha jag alla kvällar helt för mig själv. Vilket betyder att jag kommer ligga i soffan och sedan somna vid 9. Tant som jag ä. Men jag ska försöka hinna med följade saker:
* Fixa Ernies blogg
* Städa garderoben
* Sortera bilder på datorn
* Rensa klart alla dessa blåbär
* Se X antal avsnitt av OC

Ser fram emot en spännande vecka..

Snow Patrol - Crack The Shutters ♥


Lots and lots of blueberry

Idag kom världens bästa mamma med en överraskning till lilla mig.
Blåbär!
Mamma vet alltid hur man ska få mig glad!

+ 1½ liter i frysen ♥

Dagens bedrift.

Det här är vad jag gjort på jobbet idag.


Sometimes you just have to love this work.


Trött tant

Hej på er där ute
Tänkte jag skulle testa blogga från mobilen. Inte för att jag ha så mkt roligt att berätta men.. Ni är säkert nyfikna på vad jag ha gjort idag, så det ska jag berätta för er.
Först va jag och Anna en sväng och träna, sen hem, käka, duscha och iväg på jobbet några timmar. När jag kom hem blev det middag och nu har jag precis kommit hem från 1 timmes promenad, så skönt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, igen. Sen sova. Ska jobba imorn igen så börja halv 7. Men det ä bara roligt.

Nu hoppas jag att det här går att publicera. Annars har jag skrivit ner min händelserika dag helt i onödan.

Såhär mycket kläder fick jag ha på mig idag, såå kallt! Nu är det verkligen höst ute.

Jag ska måla hela världen lilla mamma!

Ikväll har jag och Ernie varit hos Nina och målat. Innan vi var klar var det mer färg på golvet än på väggen.. Men trots det så tro jag hennes nya sovrum kommer bli super fint!

Innan målandet har jag hunnit jobba. Sen gick jag och Anna och träna. Sen hem, käka, och iväg till Nina. Så lite har jag allt hunnit med idag. Så nu ska tant gå och lägga sig.







Här kommer pippi långstump..

Nu har jag köpt årets första höst-plagg. Känns dumt och säga, men jag längtar faktiskt till hösten och vintern. När det är mörkt på kvällarna och man kan tända ljus, krypa upp under en filt och ha mysiga koftor på sig.
Och det blev faktiskt en kofta som vart första höst-plagget. Men inte vilken kofta som helst, utan en pippikofta!

Den är super skön och jätte mysig, så nu längtar jag ännu mer till hösten..


Helgen

Jalla Jalla folket!
Har ni haft en bra helg? Det har iaf jag haft. I fredags jobbade jag för första gången på läänge. Riktigt roligt och va tillbaka med alla sötungar. På kvällen blev det Taco-night och fredagsmys med Robbis. Vi såg filmen The Boondock Saints från -99. Helt okej film. See you on the flip side.

Igår va det dax för släktträff uppe i Hammarstrand. Träffade massa folk man tydligen ska va släkt med. Men det va trevligt. Och god mat fick vi. På kvällen käkade vi hemma hos mamma och pappa, sen blev det en lugn och skön lördagkväll. Det va välbehövligt kan jag säga.

Idag ska jag städa lite här hemma, sen ha jag råkat lova Robbis att vi ska ut och springa.. Ojoj, vi få väl se om jag överlever det. Nu ska jag göra lite lunch innan det bli städ time.


Släktträd från min mormors mamma och tillbaka i tiden.


Jag blev lite inspererad av det fina släktträdet, så jag gjorde mig ett eget. Men längre tillbaka än såhär bli det nog inte..

Hemmafru Delux

Idag har jag varit världens bästa hemmafru. Jag har storstädat hela lägenhet, diskat och grejat på. Varit på Ica och handla och gjort middag. Duktig tjej!

Så ikväll tänkte jag belöna mig själv med bio. Ska se Bad Teacher, igen. Vi såg den när vi va i Karlstad oxå. Eftersom den va så bra tänkte vi gå och se den igen. Som ni förstå så gå det inte så mkt filmer här så vi ha inte mkt å välja på.
Men en bra film kan man se måånga gånger!


And we'll run for our lives

Att jag är ett stort fan av Snow Patrol är väl ingen nyhet. (Jag har texten från deras Chasing Cars på väggen i vardagsrummet). Här är världens bästa Snow Patrol med en av deras absolut bästa låtar, Run.

Livemusik när det är som bäst. Jag skulle kunna döda för att få vara där..



Om ni inte orka kolla på hela, klicka er fram till 1:15 på klippet. Om inte varenda hårstrå på eran kropp står rakt ut så vet ni inte vad bra musik är.

Dean

När vi va i Åsele köpte jag egentligen bara en sak (förutom en hamburgare). En vitt linne med världens snyggaste James Dean ♥

 


I'll tell you everything

Nu är min lilla blogg-semester över. Ha hunnit med en hel del faktiskt. Åsele marknaden, häng med Ernie, utgång, hotell och bio i Svall, goda middagar och bäst av allt; Laxen!

Jag ska sticka och träna nu, men sen ska ni få höra allt.