Underbara Fredag!

Idag började dagen med ett frukostmöte uppe i Junsele. Vi åkte från stan kvart i 7, så ni kan juh tänka er när jag klev upp.. Alldeles för tidigt mot dä jag ä van iaf..
Snart ska jag luncha på stan med Sophie. Alltid lika trevlig.

Och ikväll ska jag, Ernie och Selma ha tjej kväll. Vi ska först gå på stan, sen ut och käka pizza och handla lite godis. Sen ska vi bara mysa ner oss i soffan med en bra film.
Jag och Ernie ska måla naglarna och greja inför imorgon a. För imorgon är det lördag, och då ska vi gå ut och skaka rumpa!

Det här kommer bli en riktig toppen helg! Hoppas ni får en fin helg!
Puss på er!


You take your next breath, let it out, take another one again.

Härliga måndag morgon!

Ihelgen har jag tömt alla mina saker från Roberts lägenhet. Såå jävla skönt! Nu kan jag släppa det och gå vidare med mitt liv. Och det känns så jävla skönt ska jag säga er.

Igår vad jag och Anna på gymmet för första gången på 78654 år. Typ. Och idag påminner mina skinkor och mina armar mig om hur länge sen det faktiskt va. Träningsvärk hej hej!

Ja, jag har väl inte så mkt mer att berätta för tillfället. Jag jobbar på dagarna och umgås med Ernie och Selmis på kvällarna. Och till helgen ska vi gå ut och dansa, ska bli så kul!

Nä, nu ska jag jobba vidare här. Ha en fin dag!


Broken and Destroyed

Ojoj vilket drama det blev bara för jag sa vad jag tyckte. Inte för att jag hade väntat mig nå annat men.

Såhär är det, jag tänker inte sitta och vara tyst och ge dom nån slags respekt när dom inte kan ge mig det. JAG tycker att det är jävligt fel att sitta med sin nya tjej och kolla på film med tända ljus i hela lägenheten när han VET att jag ska komma och hämta grejer, 2 veckor efter vi gjort slut!

Jag är inte arg för att det är slut, för det är inget man kan göra något åt. Och jag är inte arg för att han ha träffa nån nyare "bättre". Men jag är jävligt pissed off på hur man sköter en sånhär grej.
Hur kan det vara jag som får all skit när det är han som dumpar mig, han som slänger ut mig och förvänta sig att jag ska va ute på några dagar? Han som ljugit mig rätt upp i ansiktet flera gånger?
Hur kan det vara mitt fel? Kan nån snälla svara på det. För jag förstår inte.

Och vad förvänta ni er? Att jag ska vara glad för hans skull? Det hoppas jag verkligen att jag en dag kommer vara. Men just nu är jag förbannad. Ledsen. Sårad. Arg. Förstörd.
Jag blir dumpad och hela mitt liv går i 1000 bitar medans han bara byter tjej och fortsätter sitt liv som om inget hänt? Det verka inte röra han i ryggen. Dom 3 år vi va tillsammans betydde inte mer än att han bara behöver 1 dag för att komma över det.
Hur tror ni det känns för mig?
Är det verkligen så konstigt att jag reagerar som jag gör? Att jag känner det jag känner? Säger det jag säger? och skriver det jag skriver?

Och ja, jag är väl en omogen, feg och vek människa som skriver här. Men är man så mycket mer mognare när man säger att man önskar man vore otrogen för att det vore så skönt och kasta det i ansiktet på mig?

Att jag förlora sympati för att jag skriver vad jag tycker. Men vet ni vad? Jag vill inte ha någon sympati, jag vill inte ha "stackas dig gumman", jag vill inte att nån ska tycka synd om mig. Men jag vill ändå att nån ska förstå att jag mår skit. Det är anledning till att jag säger/skriver/gör det här.
Och jag är säker på att en dag när jag kommit över allt det här så tycker jag oxå att det här är jävligt onödigt skrivit. Men inte just nu.
För jag är så inåt helvet sårad.


I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating


Fuck you right back!

Idag har jag faktiskt varit hos Robet och grattat han på hans födelsedag. Hans nya tjej va där. (japp, han ha en ny tjej) (japp, det är bara 3 veckor sedan vi gjorde slut).
Vi kallar henne lastbilsslampan. Hon ser ut som en kille och beter sig som en. Så det är klart att Robert har mer gemensamt med henne. Hon är juh fan en man! Precis som han.
Men nu ska vi inte va dum. Hon ha säkert en fin insida. Stackarn kan juh inte va ful på både in- och utsidan.

Ja, ni tycker säkert att jag är lite väl elak nu. Men gå man och ligger med en annans pojkvän så få man fan ta det. Nu vet jag juh inte om dom låg med varandra medans vi fortfarande va tillsammans, men att dom håller på redan 1 vecka efter vi gjort slut tycker då jag är jävligt respektlöst!
Vad är man för tjej om man mer eller mindre flyttar in hos en kille innan hans föredetta ens flyttat ut? Jo, man är en lastbilsslampa. Och Robert är inte så mycket bättre han. Så dom passar väl ganska bra ihop. What goes around comes around.


Nog om det, jag har det bra hos Ernie. Vet inte vad jag hade gjort utan den underbara människan ♥
Nu ska jag göra en kladdkaka åt frugan, sen mysa ner mig i soffan med en film.

Karma is a bitch!

Ja, som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag. Hela mitt liv är mer eller mindre upp och ner. Jag och Robert är inte tillsammans längre. Så just nu bor jag hos Erna.
Dom flesta vet vad som hänt och det är inget jag tänker ta upp här eller prata om.

Kan iaf säga att jag är glad att det hände nu. Han var inte den jag trodde han va helt enkelt. Men nu vet ni vad som hänt så nu tänkte jag fortsätta blogga "som vanligt".Life goes on.

Hoppas allt är bra med er. Och ta hand om er där ute ♥