I don't exercise to be healthy. I exercise to look sexy as fuck, naked

Igår tog jag tag i nått jag egentligen skulle gjort för länge sen. Jag återupplivade mitt gamla gymkort! Sa upp det innan jag stack till Karlstad, sen har jag inte fått fingrarna ur röven och skaffa nå nytt. Men nu så, nu ska dä bli fart på den här hyddan igen.
Börjar med ett pass Body Combat ikväll. Överlever min otränade kropp 1 timme med sparkar, slag och hopp så klarar jag nog fan allt. Wish me good luck.

 

The Best Is Yet To Come

 
Va längesen jag hade en sån slapphelg som jag haft ihelgen. Har gjort mest ingenting. Myst med fina pojkvännen, kollat på massa film, ätit massa gott och bara varit. Ibland behöver man såna helger a.
 
 
 
Fast i fredags efter jobbet hade vi juh en liten after work, och oj så roligt det va! Jag har verkligen bästa jobbet och dom bästa arbetskamraterna. Först blev det lite snittar och öl på  jobbet, sen drog jag, chefen och två till ner på bowlingen. Körde lite "jag har aldrig", chefen bjöd på drinkar och snacks och vi snackade massa skit. En riktigt lyckad kväll! Garanterat inte sista gången.
 
 
 

TGIF - Thank god I'm fabulous

Äntligen fredag. Det här känns som det varit en lång vecka. Ändå går dagarna så fort så det känns som man knappt hinner med sig. På jobbet går allt bra iaf, som man aldrig varit härifrån. Hemma är väl allt som vanligt. Har målat klart mitt ena projekt så ikväll ska det få flytta in. Sen är det bara lite smågrejer runt om som ska ordnas. Sen dax för projekt nummer 2.
 
Ikväll stänger vi butiken kl 16, sen är det after work som gäller. Ska bli himlans trevligt. Och ikväll kommer min fina Håkan-Bråkan. Har inte träffat han på nästan två långa veckor. Så det kommer bli så mys så!
 
Gjorde en lång och fin fiskbensfläta häromdan. Enkelt och snyggt!
 
 

Food, internet, pajamas and a good movie. Perfect sunday.

Och så va det söndag igen. Snart dax för en ny vecka med roliga saker inplanerade.
 
Har iaf haft en jätte härlig helg. Det har varit en sån helg när man fått så mycket gjort att man börja fundera varför man inte alltid är såhär aktiv. Ja vad har ja gjort da, jo jag har: storstädat hela lägenheten, tvättat ett ton tvätt, målat mitt projekt 3 gånger, vare på åhmans och köpt mer färg, fikat hos mormor och morfar, färgat håret, haft bästa erna, alice och selma på besök, vare på erikshjälpen och MM med mamma, bleve bjuden på middag av mamma, vare kattvakt till mormor å morfars katt, sett nya Vampire Diaries, pappa ha vare här med mina nya dörrar (dom stå dock i förrådet än), bleve bjuden på middag av pappa, kollat på tjejfilm i min ensamhet.
 
Så jo, jag har haft det jag gjort ihelgen. Nu ligger jag i soffan och ska kolla på en film innan det är läggdax. Imorn är det måndag och morgonpromenad. Sen jobb och på kvällen mer målning och färgning av min mosters hår.
 
Nu blir det film, ha en fin Söndag kväll.
 
 

Andas in och andas ut, Orkar jag så orkar du.

 
Veckans månadens bästa!

These streets will make you feel brand new. Big lights will inspire you

Idag har vi gjort nå väldigt roligt på jobbet. Innan vi öppnade åkte vi upp på Hallstaberget för att kolla in det nya bygget. Det va ett litet kaos där upp med grejer överallt, ca 60-70 byggnadsarbetare som jobba överallt. Men det kommer verkligen bli hur bra som hellst när dom fått klart allt. Det är jag helt övertygad om.
 
Går juh inte att få bättre utsikt iaf. Fina Sollefteå.
 
Här mina vänner är den nya nattklubben. Här ska våra stjärtar svänga minsann!
 
Det va verkligen jätte roligt att få åka upp dit, ska bli kul att åka dit sen när allt är klart oxå. Sen måste jag nog bo där nån natt och gå på spa och grejer. Dom har uppdaterat hemsida med alla behandlingar och grejer dom kommer ha. Sen kan jag skvallra att det blir en stor pool, två bubbelpooler, en is-pool, 5 olika bastu och senare kommer dom även bygga en bubbel pool ute. Och självklart är det utsikt över Sollefteå. Som sagt, det kommer bli så bra när allt är klart.
 
Kolla in hemsidan oxå vettja, http://www.hallstaberget.se/
 
 
 
 
 
 

Look at this photograph, everytime I do it makes me laugh

Jag älskar att ha riktigt kort, det känns mer äkta än att bara ha dom på datorn. Så häromdan beställde jag några, lite blandat från sommarn, fester och massa kort på mig själv. Det är juh det som kommer va roligt att titta på om 25 år. Synd att man inte ha tid att sätta in alla i album och sånt bara. Men nån gång kanske..
 

Little Girls Grow Up So Fast. But In My Heart, You'll Always Be My Little Girl

Idag blir världens sötaste tjej hela 6 månader 
 
6 månader, herregud jag tyckte det va nyss vi va på UL och kollade på lilla bullischen, å inte alls längesen hon precis kommit ut å va så liten. Nu är moster gullunge stora tjejen!
 
 
 

No matter what happens to us everyday spent with you is the best day of my life

Måndag och ny vecka. Har haft en super mysig helg med min fina vän. Har väl egentligen inte gjort så mycket. Man håller sig hellst inne när dä är närmare 25 minus. Har iaf slipat klart mitt nya makeover projekt, med lite (okej ganska mycket) hjälp av Håkan. Nu ska det bara målas innan det får flytta in. Kommer bli så bra!
 
Älskar helg-frukostar, när man kan sitta framför tvn och äta jätte mycket och länge. 
 
Och jo, han är inte längre bara min vän 

Saturday is another word for happines

Det bästa med att jobba är att man få helg. När man går hemma hela dagarna är det liksom ingen skillnad på Tisdag eller Fredag kväll. Idag hade jag tänkt ta en långpromenad, men jag ställde in den illa kvickt när jag såg att det va 21 minus ute. Gå jag ut då tina jag väl upp lagom till påsk. Så istället stanna jag inne och greja på lite här hemma. Ska ev gå och börja med ett av mina loppisfynd. Men vi få se.
 
Ikväll kommer äntligen min lilla vän igen. Så det bli lite lördagsmys med film å morötter. Jag har fått dille på morötter. Det är juh så sjukt gott! Men nu ska fröken bylta på sig lite kläder å gå till ICA iaf.
Hoppas ni får en fin dag!

Never apologize for having high standards

Det här inlägget är mest för lilla Angelica som typ sen i sommras ha tjatat på bilder på mitt vardagsrum. Men eftersom det är såå tomt och tråkigt ha ja aldrig lagt ut nå bilder. Ha juh liksom inte så mycket där inne. Men när jag hittat en soffa jag vill ha kan ja börja göra iordning mer.
 
Men såhär ser det alltså ut nu. Ett väldigt stort rum med väldigt lite grejer och inte en pryl på väggarna. Men det kommer!




Love is friendship set on fire

Har en väldigt lugn dag på jobbet idag. Hon jag jobbar med är sjuk så jag är ensam och eftersom jag ä ganska "ny" vet jag inte riktigt vad jag ska syssla med än. Har smågrejat lite och gjort det jag kan. Nu sitter jag mest och räkna ner minuterna till klockan ska bli 5 och jag får stänga butiken och gå hem. Ikväll kommer min fina vän på besök, så det ska bli trevligt.
 
 
 
 
9GAG, bästa sida när det gäller och fördriva tiden.

Happiness will never come to those who failed to appreciate what they already have

I söndags kom bästa mamma och pappa ner med mitt nya bord, en gammal kabeltrumma som jag haft hemma i Graninge för en liten makeover. Och så fin den blev! Vet dock inte riktigt vad jag ska ha på den. Än. Men jag kommer nog på nått.

 
 
Och snart kommer det lite mer nytt till min fina lägenhet. Ska få två nya innedörrar av världens bästa mamma och pappa, sen gjorde jag några fina loppisfynd ihelgen som ska få sig en makeover innan dom få flytta in. Snart kan jag nästan säga att min lägenhet är klar.
 
 

Just an ordinary day in a ordinary town in a not so ordinary world.

Tisdag och snart har halva veckan gått. Känns skönt å komme igång med jobbandet igen. Trivs juh så bra där så det är bara roligt att vara tillbaka. Har alltså börja jobba på mitt gamla jobb, Näringslivsavdelningen/Turistbyrån.
 
Nu sitter jag hemma och kollar på vänner, ska snart ta mig en kvällspromenad. Bli en kort å långsam, är fortfarande inte helt 100 efter förkylningen, men vad kan man förvänta sig efter över 2 veckor..
 

Keep it quiet, no one cares.

Förkylningsstatus: Oförändrad. Ligger fortfarande hemma och gör mest ingenting.
Igår hade jag en händelserik dag ska ni veta. Sov, vilade, tog ett bad, vilade, såg fler avsnitt av jersey shore än vad som anses normalt, toppade mitt hår, sov.. Planerna för idag ser ungefär lika ut. Ett projekt är ta mig till ica iaf. Ha juh inte vare ut på 2 dar så det kan va skönt.
 

01-01-13 - Page 1 of 365

Nytt år och nya möjligheter. Jag känner på mig att 2013 kommer bli ett riktigt bra år. Dock började det juh inte så himla bra. Ligger hemma och är dyngförkyld. Igen. Va sjuk över jul, blev frisk i mellandagarna och sjuk på nyår igen. Idag skulle jag egentligen jobba, men ha feber å ä förkyld så det gick juh inte som planerat. Istället ligger jag hemma i soffan och kollar på tv och försöker bli frisk.
 
Hade iaf en trevlig nyår, fast att jag hade feber hela kvällen och timmarna till 12-slaget kändes som en evighet. Vi åt en god 3-rättersmiddag hemma hos Anna och Billy, vi spelade lite spel och bara umgicks. Mycket trevligt.