Fredagens i-lands problem

Jag äger 110 par skor. Och inte ett enda funkar när det regnar. Så himla orutinerat när man bor där jag bor. Så imorse stod det mellan att ta vinterpjux eller ett par klackar så mina fötter kommer upp från allt vatten på backen.
Efter lite övervägande insåg jag att det enda rätta var klackar. Jag tänker då inte gå i nå vinterskor i september. Nån måtta få det va!


Det positiva med historien är att jag nu kan köpa nya skor med gott samvete. Först så måste jag juh helt klart ha ett par som funkar när det regnar. Sen skulle jag faktiskt behöva ett par gummistövlar. Jag är juh faktiskt ute i skogen rätt ofta.. Ett par snygga stövlar utan klack saknas oxå.. Och ett par nya klackar är juh aldrig heller fel.. Kanske nya vinterskor på en gång?
Okej, nu sväva jag iväg. Men skor att använda när det regnar, stövlar och gummistövlar står på inköpslistan!

 


Ett riktigt tråkigt fredags inlägg...

Veckorna går fort när man har roligt. Redan fredag och jag ser inte alls fram emot helgen. Robbis ska på den där jävla lastbilsträffen och inte fan fick jag följa med heller. Och ja, jag ville faktiskt följa med..
Så ikväll ska jag sitta hemma och kolla på sex and the city och kanske bryta mitt godis förbud och köpa mig nå gott. För att det ä jag värd!


Annars händer det inte så mycket. Sitter på jobbet nu och har absolut ingenting att göra på hela dagen. Har ett möte kl 1, men hur jag ska få tiden att gå till det är frågan..
Och chefen är oxå på lastbilsträffen.. Haha, tänk att alla lämnar mig för den där jävla träffen. Tur jag ha André här som kan ge mig nått att göra.


Nu ska jag se om det hänt nå roligt på aftonbladet eller allehanda..


Mys morgon på jobbet

Sitter på jobbet inlindad i en filt och dricker en kopp te. Ganska skön start på morgonen. Ska fortsätta med lite paperwork nu.

Mina ben är nog chock efter gårdagens träning, så ingen träningsvärk än. Men jag är ganska säker på att den sakta men säkert kommer smygandes under dagen..

Vi hörs lite senare!

Grekisk pyttipanna

Maaaammmaa, jag tycker ni ska bjuda på middag snart..


Så himla gott!

Bodypump

Här ha ni en tjej som inte kommer kunna gå imorgon.. Jag och Anna ha vare på bodypump ikväll. Så imorgon kommer Sandra ha träningsvärk! Annars har dagen varit bra, det går prima på jobbet och mitt godissug är under kontroll. Hoppas det fortsätter så a.

Mer än såhär har jag inte att tillägga för stunden. Ska hoppa in i duschen nu, sen sova.

En kall måndag..

Gud vilket tråkigt väder det är! Det regnar och jag fryser.. Vill bara gå hem och lägga mig i soffan och mysa. Men jobbar 4 timmar till så mysandet får vänta lite. Har lunch nu, så sitter mest å vänta på att chefen ska komma och ge mig nått att göra. Få väl se vad han hittar på.

Jaha.. Annars händer det inte så mycket.. Ska återgå till mitt surfande nu. Se om det hänt nå nytt på aftonbladet kanske..

Ingen söndagsångest här inte!

Så va det söndag igen.. Ser faktiskt fram emot veckan. Ska bli kul och se vad jag ska få göra på jobbet. Sen när jag stod i duschen bestämde jag att från och med imorgon ska jag inte äta godis, kakor eller nå annat sött på en hel vecka! Önska mig lycka till.. Det lär jag behöva. Och bjud mig inte på nå gott ä ni snäll..

Vad ha ni för er ikväll da? Själv ligger jag i soffan och kolla på HIMYM och käka M&Ms. Måste juh passa på och äta godis nu innan det bli måndag..

The Killing

Nu har jag äntligen tage fingrarna ur röven och sett klart The Killing. Och gud så arg jag är. Vadå sämsta slutet! Vad hände liksom? Va det han? Varför gjorde Holder så? Hur gick det för familjen Larsen?
Tur att Joel Kinnaman är så läcker att man ha nått fint att vila ögonen på iaf. Men det va en riktigt bra serie, hoppas det kommer en andra säsong och att Joel är med där a. Nån som vet nått?


Fredag med pizza och VD

Gud vad skönt det va med sovmorgon! Sov till halv 9, värsta lyxen. Nu ska snart jag och Anna gå å träna. Bli juh dåligt med det när man jobba hela dagarna, sen ä man juh så trött på kvällen. Så nu ska det bli skönt att få komma iväg.

Igår bjussa Robbis på världens godaste pizza, kebab pizza 51 från Diana. Såå god!
Bäst av allt med gårdagen va att vampire diaries hade börja igen.


Sollefteås godaste Pizza

Ringlös..

Jag har upptäckt en nackdel med att gå ner i vikt.. Min förlovningsring ha blivit alldeles för stor. Om jag vifta på handen så flyger den av. Så idag har jag lämnat in den så dom ska förminska den. Känns inte alls bra och va utan, det är juh nått som saknas.. Men om 1 vecka ska den va tillbaka.

Jag förstår nu hur Maria Montazami känner sig utan läppstift...

Friends with benefits

Igår hade jag och Sophie lite Torsdagsmys. Vi hade tänkt se lite twilight, men efter lite övervägande inom twilightklubben (japp, jag och Sophie ha en twilightklubb) så fick det bli filmen Friends with benefits. Mycket bra film! Det blev många skratt.

Vad vore film utan nå gott tänker ni nu. Och det tänkte vi oxå. Så det blev en påsen med OLWs nya Sourcream & italian Cheese. Helt okej, va inte så jätte mycket smak på dom. Men med lite dipp skulle dom nog vara bättre.

 

Innan jag kände dig

Det finns 3 svenska artister som kan skriva texter som verkligen berör. En av dom är Melissa Horn, hon lyckas sätta ord på känslor man inte själv kan beskriva. Hennes nya album Innan jag kände dig är så perfekt som svensk musik kan bli.
Jag älskar älskar älskar det. Helt fantastiskt!

 

Nått som gör dig glad.

Dagarna går fort när man har roligt! Har fått lite mer att göra på jobbet, så det är kul. Även om det bara är att skriva adresser på kuvert så är det bättre än inget. Så jag är nöjd och glad.

Sen ikväll har jag haft fina Anna och Billy på besök. Vi har käkat blåbärspaj och snackat skit. Sånt som vi gör alldeles för sällan! När man va yngre hade man all tid i världen att umgås med sina vänner. Sen bli man vuxen och skaffar jobb, pojkvän osv. Helt plötsligt inser man att tiden man spenderar med sina vänner blir bara mindre och mindre. Så tråkigt!
Tro jag ska införa ett Oktober-löfte (det är för långt till nyår), att jag ska spendera mer tid med mina fina vänner.
Japp, så få det bli!

Men nu ska jag hoppa i sängen. Ska inte börja förän 9 imorn, så det bli sovmorgon för fröken Sandra. Nice nice.
Godnatt världen.


The First Day

Japp, då man gjort sin första dag på Näringslivsavdelningen. Har faktiskt inte gjort så mkt, fått en dator, fixat inlogg, nyckel, telefoner och grejer. Men det kommer nog bli jätte bra! Känns som det är en bra gäng som jobbar där. Och det gör mycket.

Efter dagens hårda arbete tog jag, Ernie och Olle (hunden) en promenix till Nina och käkade lite pollykaka, drack te och snacka skit. En helt underbar måndag med andra ord.

Nu vet när ni vet att jag överlevt dagen ska jag gå och lägga mig. En ny dag imorgon.
Natti natti.

Söndags snack

Dagen blev som planerat ganska lugn. Ändå känns det som jag hunnit med en del. Körde Robbis till Lånsele, tvätta ett ton med tvätt, renast ut gamla tidningar, tagit en promenad på 6 km, solat, målat naglarna, tittat på alla idol avsnitt som jag missat i veckan och "tränat" lite på wii. Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Konstigt nog känner jag mig inte det minsta nervös för imorn. Kanske för att jag inte ha nån aning om vad jag egentligen ska göra där? Så lika bra och inte ha för höga förhoppningar.
Men det kommer nog snart ett bakslag av nervositet. Att jag vakna 3 inatt och kan inte somna om eller nått i den stilen..

Nä, duschen va det.


Nymålat och fräscht. (bortsett från allt som är utanför..)


The towers may have fallen but there spirits still rises

Tänk att det är 10 år sedan 9/11..


Söndagsmys

Så vart det söndag igen.. Idag är det inte mycket som står på schemat. Ska försöka ta mig ut på en promenad lite senare, sen bli det nog bara lungt. Fundera på att kanske måla naglarna. Intressant va?

Igår storstädade jag här hemma, så nu är det fint överallt (okej, så fint det kan bli i den här fula lägenheten). Nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, vill juh inte stöka till det. Haha, dagens i-lands problem.

Nä ni, nu ska Sandra köra Robbis till långsele. Han och Tobbe ska åka en sväng till deras jobb och sen hämta hem Robbis bil.

Hoping for breakfast in bed

I sommras när vi va på Åsele marknaden hittade jag en jätte fin bricka. Eftersom jag har världens snällaste pojkvän så köpte han den till mig. Men som ni säkert vet är jag inte så förtjust i trä-färgat.. Så efter några drag med pensel blev den helt perfekt. Så nu förväntar jag mig frukost på sängen minst 28 dagar i månaden.

 




New adventures

Igår gjorde jag min sista dag på lillängets förskola för ett tag framöver.. Det känns faktiskt lite tråkigt. Kommer juh sakna mina söta små barn och alla fina arbetskollegor (mest Ernie).

Så vad ska jag hitta på nuda? Jo jag ska börja på näringslivsavdelingen, med start på måndag. Känns riktigt roligt att prova på nå nytt. Det är först och främst praktik i 2 månader. Men om jag trivs och dom tycker det funka så få jag anställning i 6 månader.

If they had wings they would fly away.

Jag måste erkänna att långt inom mig bor nog den lilla hockey nörd kvar som jag en gång blev efter att spenderat några kvällar med pappa, brorsan och mina farbröder.
Att ett flygplan med ett helt hockeylag krachat är så overkligt att det känns som en film. Sedan att en av sveriges bästa målvakter fanns med gör juh inte saken mer verklig.. 

Vila i frid ♥


Trött Katt.

Ställen man kan sova på om man heter Tyson Lindström-Kindgren.


På golvet.


I en låda.


I garderoben.


I fönstret.


På soffan.


På skrivbordet (gärna framför skärmen).


På en bänk mellan väggen och ljusgrejen.


På en stol.


Världens sötaste lille kisse ♥

Och idag ska lille grisen åka hem. Komma bli såå tomt här hemma. Han ha juh ändå vare här i över 2 veckor..

Strul-fia

Jag var helt säker på att jag skulle jobba Tisdag-Onsdag den här veckan, så ringde jag min moster igår (som jag ska jobba för). Då visar det sig att det är Onsdag-Torsdag jag ska jobba! Haha, himla tur att jag ringde. Annars hade nog jag traskat dit till halv 8 imorse.
Istället fick jag en till ledig dag. Vilket känns ganska skönt då jag är förkyld. Frågan är bara vad jag ska hitta på hela dagen..

Tro jag ska fortsätta städningen av garderoben. Börja inse att Robbis inte kommer göra nått åt sina hyllor. Så vill man ha nått gjort ä dä lika bra och göra det själv! Men först ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på lite OC. Förkyld va det ja.

Garderobsstädning

Varför ska jag alltid lyckas bli förkyld? Vad har min näsa, hals och huvud emot mig egentligen?
Ajja, det gå väl över..

Så dagen har gått åt till att lyssna på Spice Girls och städa garberoben. Tro aldrig jag haft så städat i mina garberober som nu. Nu återstå bara att se hur länge det kommer hålla.. Skulle gissa på max 2 dar.


Städat och fint på mina hyllor! Nu ska jag bara få Robbis och städa sina oxå.. Wish me luck.


Sandra dag

En sån skön eftermiddag jag haft här hemma för mig själv. Ansiktsmask, hårinpackning och lite annat smått och goty. så nu känner jag mig som en ny människa med baby mjuka ben!

Söndag Söndag

Idag har jag hunnit med frukost, 2 avsnitt av OC och en promenad på 7,4 km. Nu blir det snart lite lunch och en dusch. Ikväll ska vi till fina Ernie och käka middag. Perfekt söndagsmys ♥

 

Friday i'm in love

Åh vad skönt det är med fredag! Idag har det jobbats och sedan helg städats här hemma. Så nu är det bara lill Robbis som fattas. Sen kan fredagsmyset börja ♥


1 September

Kan ni förstå att det är 1 September idag?! Va det inte nyss första Augusti? Vart tog den månaden vägen liksom? Nu är det höst på riktigt.. Men det har sina fördelar. Alla serier börjar, alla mysiga koftor, man kan börja tända ljus och ligga in och bara mysa med gott samvete.

Snart slut på den här veckan a, en dag kvar att jobba. Och då slutar jag halv 2. Ska bli såå skönt. Annars händer det inte så mkt. Jobbar på dagen och är trött på kvällen. Fortsätter mitt OC tittande. Har bara 3 avsnitt kvar av säsong 3. Vill inte att Marissa ska dö..

Nu när jag jobba bli det lite halvdåligt med träningen, men igår körde jag ett litet pass på mitt wii. Och idag har jag träningsvärk. Hur otränade ben kan man ha egentligen..? Men jag körde på lite idag a. Faktiskt riktigt roligt. Men sjukt att man kan få träningsvärk av ett tv-spel. Få väl skylla på att det faktiskt är ett tränings spel..