I'm just turning 24

Såg att My (som faktiskt fyllde år igår) hade gjort en rolig lista på vad hon åstakommit under det senaste året. Och eftersom jag fyller år idag tänkte jag passa på att sno den idén och plita ner vad jag gjort under mitt år som 23.

* Börjat jobba på förskolan med en massa söta barn.
* Lärt känna Erna och fått världens finaste bonus familj
* Skaffat ett gymkort och börjat träna
* Gått ner 15 kg i vikt
* Varit på Ladies Night för första, men inte sista gången
* Blivit dumpad och sårad
* Fått jobb på näringslivsavdelningen
* Varit i Karlstad för första gången med Anna & Sofhie.
* Kört bil hela vägen till Karlstad (med Anna såklart)
* Provat fiska med kastspö, och fått en gädda på kroken!
* Köpt min alldeles egna lägenhet
* Streck sett alla säsonger av How I met your mother
* Varit på Hamam i Övik
* Kommit i kläder jag inte kunnat ha på 2-3 år.
* Lärt mig göra en fiskbensfläta
* Köpt en ny telefon
* Varit på släktträff
* Återupptäckt musik jag lyssnade på förr
* Lärt mig äta avvocado (Nu är det typ det bästa jag vet)
* Klarat av att springa 12 min utan att stanna och i samma fart.
* Pimplat för första gången på typ 10 år
* Kört en automatbil

Även om det här året har varit ett av dom värsta i mitt liv så är jag ändå nöjd. Jag har levt, shit happens. Life goes on och jag är fruktansvärt glad för alla fina människor som alltid ställer upp.
Och jag är helt övertygad att mitt år som 24 bara kommer bli bättre. Nu ska jag njuta av dagen och fortsätta leva livet, för gammal är jag inte ♥


Reflection

Kära Tomten! (eller ni andra som vill ge mig en fin julklapp)

Jag önskar mig (förutom det som finns på min önskelista) en spegel. Den finns hos Jysk (förlåt pappa), kostar 799 kr och heter Reflection. Den vita. Såklart.


Tack på förhand!
/En tjej som varit väldigt snäll iår.


I've been through hell now show me heaven

Tisdag idag. Imorgon är det födelsedag hela dagen.. Så ikväll måste jag städa lite och kanske baka en kaka. Det är bara mamma och pappa som kommer att fira mig, resten få vänta tills jag ha flytta.

Japp, jag ska flytta nästa vecka. Jag har köpt min alldeles egna lägenhet. Och det känns bra! Längtar tills jag ska få göra iordning den precis som jag vill ha den.

Ja och vad mer? Jag och Anna va på Bodypump igår. Jag är glad att jag tog mig upp ur sängen imorse kan ja juh säga.. Den som säger att det är skönt med träningsvärk kan juh ta sig i röven! Ni känner inte smärtan i mina ben och skinkor just nu..

Nej, nu ha jag inte så mycket mer roligt att berätta. Känns tråkigt att inte ha nå bilder. Men så är det när man inte ha nån dator eller internet för tillfället. Men det kommer det med!
Ha en underbar dag fina ni!


Best Birthday Party Ever!

I lördags va det dax för min lilla födelsedagsfest. Fick världens bästa födelsedagspresent. Sofhie hade kommit hem från Karlstad för min fest ♥
Jag hade ingen aning att hon skulle komma, och det va roligt! Sedan fick jag en biljett till Takida i Karlstad. Så i slutet på Januari åker jag och Anna ner för en toppen helg.

Igår va det skyltsöndag på stan, gick ner en sväng med bonus familjen. Va väl tänkt att vi skulle se lucian men dom orkade inte vänta så vi gick hem och fikade lussebullar iställe. Tycker det är så mysigt med skyltsöndag. Varje söndag innan jul borde vara så!

Nu ska ja fortsätta jobba. Men en stort tack till alla som gjorde min födelsedags fest till den bästa! Min helg kunde inte varit bättre! ♥

Why Is It Called A French Manicure

Sist jag skulle måla mina naglar fick Selma bestämma hur dom skulle se ut. Dom skulle vara rosa med glitter längst ut. Sagt och gjort så fick det bli så. Och dom blev faktiskt fina. Lite roligare och annorlunda mot det ja bruka ha.




Men igår gjorde jag om dom igen, utan Selma. Och då blev det de gamla vanliga, fransk manikyr. Kanske tråkigt, men ack så frächt det känns.


Jaja, bortsett från allt klet utanför då..


The Gift of an Ordinary Day

Kanske dax för en liten uppdatering här. Va juh några dagar sen sist. Har inte hänt så mycket roligt, blev förkyld i helgen så har legat hemma hela veckan. Men igår va jag tillbaka på jobbet. Och gud va härligt det är och komma tillbaka och alla hälsar en välkommen tillbaka och säger att det varit tomt utan mig. Det är kul att höra.

Och idag är det bara 5 dagar kvar till min födelsedag, så imorgon blir det födelsedagsfest. Ska bli så himla roligt ♥
Men först är det fredag och jobb, ska ta en sväng på stan med Selma och Ernie a. Sen är det slut på veckan och dags för fredagmys som i vanlig ordning blir middag hos Ernas mamma och sedan Idol.

Bästa mamma kom med Krya på dig glass.
Mama knows what i want!


My wishes


* Vit morgonrock, Victoria från Hemtex
* Hello Cupcake av Leila Lindholm
* Rosa One Piece/Ziperall
* Christian Louboutin skor (Jag tänker fortsätta önska mig dom tills jag får dom..)
*
2a säsongen av The Vampire Diaries på DVD
* Presentkort på Ikea
* Pengar. I massor
* IB laursen porslin i vitt och rosa
* KitchenAid Assistent, Rosa. (Vit går oxå bra)


It's a perfect day for getting drunk and throwing rocks at cars

Jag tycker det jämt är fredag eller måndag nuförtiden. Men det är skönt. Det betyder att veckorna går framåt och snart är det December ♥

Sitter på jobbet nu, har precis varit och lunchat med Sophie. Allt lika trevligt. Vi planera när vårt nästa biobesök blir. Vi måste juh gå och se Breaking Dawn iaf en gång till!

Ikväll blir det fredagsmys hos Ernies mamma. Det bli tacos och Idol. Och imorn blir det tvätt och Bodypump. Nu jäklar är det slut på allt soffhäng. Jag ha nog inte en muskel kvar i kroppen snart.
Sen är det dax för en ny vecka, och sen är det äntligen lördag och min födelsedagsfest.


Waiting for the world to change

Jag och Sophie har räknat ner dagarna sen Juni 2010.. Och nu är den äntligen här!
Dagen då Breaking Dawn har sverigepremiär!

I 504 dagar har vi väntat..
12096 timmar..
725760 minuter..

Och nu ska vi äntligen gå och se den!
Förväntingarna är stora.


Welcome to my life.

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
Ange lösenordet här.


Vecka 46



* Jag är anställd från och med idag.
* Vi ska på bio på Onsdag och se Breaking Dawn!
* Jag har haft en super mysig helg hemma hos mamma & pappa
* Jag ska ha min födelsedags-fest nästa helg.
* Jag ska till optikern idag så förhoppningsvis få jag nya linser.
* Jag har världens bästa familj & vänner ♥


Kände att det va på tiden och göra en liten lista över vad jag är glad för idag.
För just nu känner jag mig riktigt glad.
Och det va länge sen sist.


Today is going to be a good day

Oh Yes, Nu har Sandra fast jobb i iaf 6 månader. Om det känns bra? Om det känns bra!
Helt underbart. Så nu är jag Näringslivsassistent. And I love it.


I hope something magic happens today

11-11-11
Undra hur många som gifter sig/förlovar sig idag?
Säkert en hel hög.

Själv ska man jobba till 5, sen hem och ha fredagsmys med Ernie & Selma. En helt vanlig fredag med andra ord. Och ja älskar det ♥ Min fina fina bonusfamilj!

Nu ska jag snart ta och stänga igen och kila iväg på lunch.
Hoppas ni får en härlig dag.

Mega Muffins

Åh, Sandra vill ha en sån här monster stor cupcake/tårt-form från CoolStuff, så hon kan baka en jätte stor cupcake och bjuda er alla på!


Så typiskt att den är slut och dom får inte in den igen förän slutet på Januari..
Men det som väntar på något gott!

Killer shoes

Åh vad jag vill tröst shoppa ett par skor just nu.. Så coola! Om jag hade haft 698 kr som jag inte behövde till nå vettigare hade jag nog slagit till.. Eller 1396 kr eftersom jag skulle vilja ha ett par i varje färg.. Finns hos Have2have för er som har pengar över..

Vad vore jag utan dina andetag?

En vanlig lördag kväll i Sandrie, Ernie och Bullens våning, vi ligger på golvet och lyssnar på Kent. Jag försöker få Ernie och gilla dom. Så kanske vi kan lyssna på nå annat än Erik Saade nån gång.. Det går framåt! Och den här covern är så sjukt bra! 

Jag ska gifta mig med han. Bara så ni vet!

Even angels have their wicked schemes

Så va det fredag igen. Imorse sov jag nåågra minuter för länge så jag fick tok stressa till jobbet. Jag är liksom inte van och ha en lugg och fixa varje morgon heller. Så bara det ta juh 100 år. Typ.
Nu sitter jag iaf på jobbet och äter en macka och dricker varm choklad. Jag är typ helt ensam här så har inte så mycket att göra..

Men snart är det helg! Vi slutar 1 idag så det känns skönt! Ska gå och fika med Selma och Erna efter jobbet. Sen springa runt på stan med mamma innan det bli Taco night med Erna och Nina.
Så det bli en lugn helg i våran våning. Ska ta fingrarna ur röven och träna ihelgen oxå. Det är verkligen på tiden!


Lite morgonmys i soffan med Olle hinner man alltid med!

1 November

Shit, kan ni fatta att det är 1 November idag? Det va juh nyss slutet på Augusti?! I guess time flies. 1 November betyder att det är en månad tills jag fyller år.. Usch, jag vill inte fylla år! Ge mig presenterna och låt mig va 23 år ett tag till..

Igår va jag och klippte mig, va verkligen på tiden. Så nu är det kortare, mer uppklippt och med lugg! I know, jag ha lovat mig själv 68220 gånger att aldrig mer klippa lugg. Men det kändes som jag behövde nå nytt. Funderar även på att göra håret mörkare. Men vi få hur det bli med det..

Helgen var toppen bra! Vi hade super mysigt på fredan, låg i soffan och kolla på idol med min bonus familj ♥ Sen i lördags va vi ut och skaka rumpa. Riktigt roligt va det! Hade lite tjejfest innan. Och alla vet juh hur dom bruka sluta..