Önskelista 2012

* Parfym
* Vita Converse - All Star High, Stl 37,5
* Christian Louboutin skor - Nä, jag ha konstigt nog inte fått dom än..
* Vampire Diaries - säsong 3
* Pengar
* En gammal sockerlåda
* En stor ljuskandelaber
* One Tree Hill - säsong 8 & 9
* Vit diskmedelspump från Cult design
* Vita skålar från IB laursen
* En vit gammal gungstol

Today is the oldest I've ever been… and the youngest I'll ever be again

Måndag igen och min sista måndag som 24 år. Kul. Idag är det jobb som står på schemat, sen ska ja försöka gå till min moster som fyller år. 
 
Har iaf haft en väldigt bra helg. Fredagsmyset i fredags va.. mys! Sen i lördags va jag hemma och greja på, sen blev ja bjuden på middag av bästa moster. Vid 10 blev ja kidnappad och bortrövad till Näsåker på nå galej. Men det va roligt! Pojkarna hade vare på hockey och hade klätt upp sig mä glitterkavajer. Så stiligt så!
 
 
 
 
I söndags låg vi i soffan och kolla på film mest hela dan. Åt en sjukt god pizza, till å mä bättre än en 51:an på Diana. Å då ä det en god pizza! Den va liksom halvt inbakad och innuti va dä kebab å sallad å sås å grejer! Göttans tycker fröken Aronsson.
 
 
Det va min helg det. Hoppas ni haft det lika bra  ♥
 

Take a deep breath, pause and smile. This is your life

Nä vet ni vad! Nu tänker jag faktiskt börja blogga här igen. Försöka iaf. Jag och Sofhie hade juh våran blogg medans jag var i karlstad. Men som dom flesta av er säkert vet så är jag hemma igen. Ska va hemma till efter jul iaf, sen får vi se vart fröken Aronsson tar vägen. 
 
Så vi få väl se vad jag plitar ner här, är juh alltid roligt och gå tillbaka sen och läsa vad man haft för sig. Jag är juh som en senil gammal kärring så dä ä väl lika bra å skriva ner medans minnet finns kvar. 
 
Jahaa, så till den stora frågan. Vad händer i mitt liv? Å dä ska ja allt tala om för er. Inte mkt alls! Mer eller mindre. Har jobbat lite på Turistbyrån sen jag kom hem, träffat fina vänner och bästa familjen, umgåtts en del med en väldigt söt pojke, haft en sjuhelvetes fest, sett breaking dawn part 2, börjat baka kakor till nästa vecka när ja fyller ett kvarts jävla sekel.. Ja lite sånt smått å gott. 
 
Ikväll ska jag ha fredagsmys efter jobbet. Har slängt ut min roomie för kvällen och väntar iställe finbesök. Resten av helgen är väldigt oklar. Meen det visar sig. 
 
Och ja, jag är väldigt mörkhårig nuförtiden. Love it.