En hyllning till några av mina hjältar

Dagar som igår får mig verkligen att uppskatta alla fina människor jag har runtomkring mig.

Idag är ja extra tacksam för min fina fina bonusfamilj.

Ernas mamma som första gången hon träffar mig säger att jag få bo där hur länge jag vill, att jag alltid är välkommen dit. En sån människa som varit med om så mycket i sitt liv, men ändå är så glad och positiv och en helt fantastisk människa.

Lilla fina Selma som säger att det är klart jag ska följa med på den ena och det andra, "för jag är en del av familjen". Hon den lilla ungen som fick mig och skratta när ja egentligen bara ville ligga och gråta.

Och självklart min fina Erna, som jag inte vet vad jag hade gjort utan. You Are My Rock. När jag och Robert gjorde slut va det hon som tog hand om mig, hon som gav mig någonstans att bo, hon som tvingade mig att göra roliga saker för att glömma allt för ett tag, hon som tröstade mig när jag va ledsen och som fick mig att skratta igen. Och för det är jag dig evigt tacksam ♥

Jag vet inte vad jag hade gjort utan dessa fina människor. Det är såna här människor jag ser upp till, och jag hoppas att jag en dag blir lika omtänksam som Erna och hennes familj. Att jag en dag kan betyda lika mycket för nån som dom gör för mig idag.

Och jag hoppas, med hela mitt hjärta, att ni vet hur mkt jag uppskattar allt ni gör och att ni bara finns där. ♥ För vad vore jag utan era andetag?


The best day is today.

Gud så härligt det är att vara ledig idag. Det är verkligen nått speciellt med att vara ledig en vardag, det blir inte alls samma sak som att vara ledig på helgen.

Imorse tog jag en sovmorgon, till halv 8. Så skönt och vakna av sig själv den tiden och vara pigg. Drog på mig lite kläder å skorna och gav mig ut på en kort mrgonpromenad på 30 minuter.

Nu sitter jag i soffan och kolla på Vakna! samtidigt som jag käka lite frulle. Ska snart byta om och gå ner på gymmet. Man få passa på när man är ledig.

Sen bli det mys-gos-dag med bästa bonusfamiljen. Det bi lunch på Kina, lite shopping, sen ska vi på föräldragruppen, och middag. Ska passa på att klappa lite på Ernas mage och se om lilla bullishen vill sparka ♥ Det är juh såå häftigt!

Gymmet is calling my name. Ha en underbar dag.

Beredd på allt.


Kent - Jag är inte rädd för mörkret.

Dagens mest spelade. And I love it.


Don't wait for luck to happen. Create your own!

Välkommen till sämsta-bloggen-ever!
Jag har verkligen ingenting att blogga om nuförtiden. Where is my life liksom?

Veckan blir ungefär lika som alla andra veckor. MEN på Torsdag ska jag ta ledigt. Jag har så mycket semeterdagar som jag måste hinna plocka ut innan September när jag slutar. Så på Torsdag bli det mys-dag med bonusfamiljen. Ermin är hemma för praktik på sjukan, så först ska vi käka lunch på Kina.
Sen ska jag följa med Erna på föräldragruppen, sen hem och laga go-middag och gosa med gullhönan.

Annars da? Är måttligt less på det här skit vädret. Vart är solen och värmen? Meen, ja ha hellre det här vädret nu än i Maj. Så vi klagar inte. Inte så mkt iaf..

Ikväll blir det bodypump, sen dö av i soffan.
Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin vecka.

I hope you smile today.

Redan Onsdag och halva veckan har snart gått. Det händer inte så mkt mer i mitt liv än det gamla vanliga. Jobba, träna, äta, sova, skita. Typ.

Den här förbannade snön är tillbaka. Igen. Nu få det va nog! Vad ä dä för jävla praktikant som sitter där uppe och bestämmer att det ska komma snö i mitten på April. Hello bitch, dä ska va vår nu!


Sunny Sunday

Idag skulle jag ha vilo/slappar dag. In my ass med det här fina vädret. Jag tog på mig promenadskorna och gick 11 km. Och ja klarade det på under 9 min/km! Då blev jag nöjd.

Sen satt jag på en köksstol på ballen och käkade lunch (note to myself; måste skaffa utemöbler. NU).

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen kommer pappa och bror och hämtar upp mig, så ska vi åka och hämta lite möbler och greja på. Ikväll kommer fröken Aronsson ha en soffa att kolla på tv i. Det ni! Hörde det ryktas om att pappa skulle bjussa på middag ikväll a. Den här dan blir bara bättre och bättre!

Fina fina Sollefteå. Ska jag verkligen flytta ifrån allt det här..?


Follow me @ Instagram

Ha aldrig fattat det här med Instagram förän jag skaffa dä själv. Sen bli man fast. Så vill ni se vad jag ha för mig när jag inte bloggar så följ mig där, Infeliz_



I kinda like this saturday's

Sitter och dricker en kopp te och njuter av att vara ledig. Måste passa på för om ca 3 timmar kommer jag vara så uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen...
Men just nu. Då är det riktigt skönt att bara sitta här och vara ledig!

Tog en riktig sovmorgon (tänk om mitt 16 åriga jag visste att en dag skulle sovmorgon vara att få sova till halv 9). Sen en morgonpromenad, och en stoor frukost efter det. Now its time to hit the gym!


Repeat after me: I DESERVE NEW SHOES

My new babies ♥

When you got nothing, you got nothing to lose


Jag va med fröken Nordlöf och herr Liljeqwist på bio en dag i veckan. Vilken film vi såg? Titanic såklart! Det är verkligen en av tidernas bästa filmer. Fast man sett den 100 gånger så sitter man där med gråten i halsen och tårar i ögonen. Jag är återigen lite smått förälskad i Leonardo Dicaprio. Nog minns jag att man tyckte han va snygg när filmen först kom, men att han va såhär snygg, det hade jag missa.

 

Not Giving Up, Just Starting Over

Och så var hon tillbaka!

Har ni haft en mysig påsk? En bra vecka och allt det där?
Själv har jag haft fullt upp.

Påsken firades hemma hos mamma & pappa. Vi han med ett besök hos min faster, bjudit mormor och morfar på middag, haft lite mer släkt på besök, ätit alldeles för mkt godis, tagit sköna promenader, tittat på film och bara haft det mysigt ♥


Mamma vet vad jag vill ha till efterrätt!

I veckan har det varit åter till vardagen med jobb, träning, städning och allt som hör till. Men idag är det fredag och jag ser fram emot en lugn och skön helg med lite träning, promenader och middag hos moster med min fina Ernie! Íkväll ska jag bjuda med henne på VIP-kväll på Rut mfl som öppnar här imorgon. Så det blir nog trevligt!


Glad Påsk ♥

Tänkte bara passa på att önskar er en trevlig påsk! Själv sticker jag hem till mina fina päron ikväll. Besöka lite släkt, äta ägg och troligen trycka i mig alldeles för mycket godis.

Ska göra sista rycket på jobbet nu. Vi hörs när vi hörs.
Ha det så bra sålänge ♥


If you think you will regret something in the morning, sleep late

Lite vackra bilder från Lördagens kalas ♥











Sen ha vi dom bilderna som är mindre vackra.. Haha, dom får nog vara opublicerade ett tag till!


If monday had a face i would punch it...

Måndag. Igen.

Känner mig lite smått trött efter helgen. Tur det är kort vecka.

Festen i lördags va gaalet rolig. Jag säger då dä, vilken kväll! Söndan va väl kanske inte lika rolig. Va mest trött så man få väl va nöjd med det. Blev pizza, mys med Selma och Ernie och ett besök i Långsele hos Sofhie. Sen säng-läge och massa OTH.


Tycker att det va så roligt när Lucas kom tillbaka! Synd bara att han va med så lite, och att Peyton inte va med.